0

Rapha & Cooper bikes

F
News

5
21.02.2016
Geschreven door Yves Drieghe & Bert Pieters

Mijn goeie voornemen voor 2012 was meer op de fiets springen. Dat begon met de zoektocht naar de ideale fiets. De passie voor fietsen was aangewakkerd door het Rapha.

Een fiets om de 30km van waar wij wonen tot HUB#2 (De Invasie werkplek in Gent) af te leggen, het hardlopen af te wisselen met snelfietsen, maar ook om op't gemak een brood te halen.

Ik viel voor Cooper Bikes! Een bekende Britse naam die geschiedenis schreef met de Mini Cooper & dat nog eens deed met the new mini. In 2009 brachten ze een reeks fietsen op de markt. 

Check de Cooper bikes website voor alle info!

Cooper01
5
Foto © De Invasie

Christian van Exceller Bikes in Brugge kon m'n enthousiasme over Cooper helemaal aanwakkeren met cijfers en kenmerken, en een koffie erbovenop. Cooper Reims stond in no time bij ons thuis, te blinken naast Berts Electra Ticino.

Klik hier & ontdek alles over Exceller Bikes!

Rapha lag dus mee aan de oorsprong van mijn goeie voornemen. Dit jonge brand (2003) uit Londen ademt “fietsen” uit. Het toont dat fietsen veel meer geworden is dan Beer & Biking (zoals we de wielertoeristen wel eens noemen). Met Rouleur magazine, Rapha Condor Team en een totaal geloofwaardig verhaal hebben ze een brand new on top sports brand opgericht.

Klik hier voor de Rapha website.  Hier voor de website van het Rapha Condor Team. 

Rapha01
5
Foto © De Invasie

Voor de hipsters onder ons passen 'City Riding' en 'Training & Racing' piekfijn in het plaatje: sterke branding, prima entrepreneurship en vooral een goed product.

Rapha02
5
Foto © De Invasie

Dat Paul Smith met zowel Cooper als Rapha een link heeft, is voor één keer louter toeval. Smith maakte al eerder een collectie met Rapha & doet het opnieuw voor SS2012. Je kan alles nu al bestellen via de Rapha website

rapha03
5
Foto © De Invasie

Yves
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten