0

Pound the alarm for Les Ardentes

F
News

6

De zomer knalt van de festivals en ook over de taalgrens kan je helemaal wild gaan. In Luik vond afgelopen weekend Les Ardentes plaats.

De zomer knalt van de festivals en ook over de taalgrens kan je helemaal wild gaan op awesome beats en fine tunes. In Luik vond afgelopen weekend Les Ardentes plaats.

In het Parc Astrid de Coronmeuse kon je aan de oevers van de Maas genieten van artiesten als Oscar And The Wolf, Iggy Pop, A$AP ROCKY, Nicki Minaj en zo veel meer!

Les Ardentes
6
Foto © Dirk Alexander

Reden genoeg dus om eens af te zakken naar het mooie Wallonië voor een dagje music lovin'. Genoeg van te hete festivalweides waar je bakt in de blakende zon? Whoppa! Les Ardentes vindt volledig tussen de bomen plaats. Geweldig cosy allemaal!

Les Ardentes
6
Foto © Dirk Alexander

Ook je smaakpapillen worden gestimuleerd. Het festival loopt over van de eetstandjes waar je de volledige wereldkeuken kan ontdekken. En drinks haal je in de Casa Bacardi. Na een paar Old Cubans zing jij zelf de pannen van het dak.

Les Ardentes
6
Foto © Dirk Alexander

Hoogtepunt van de dag? Nicki f***ing Minaj! Een groter feest heeft Les Ardentes nooit gekend. De zangeres/rapster neemt geen blad voor de mond en het publiek is van seconde 1 volledig mee.

Les Ardentes
6
Foto © Dirk Alexander

Het werd zelfs even emotioneel wanneer Nicki het publiek liet beloven nooit hun dromen op te geven en te knokken voor whatever they believed in. Al die emoties, een mens wordt er haast ongemakkelijk van.

Gelukkig knalden Nicki's Starships al snel weer door de zaal en niemand kreeg er nog genoeg van. Good job, Miss Minaj!

Les Ardentes
6
Foto © Dirk Alexander

Heb je dit jaar Les Ardentes gemist? Geen paniek, volgend jaar is hét festival van Franstalig België er weer. Spreken we af? Derde boompje links na de ingang ... See you there!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten