0

Pop-ups voor het nieuwe jaar

F
News

10

Originele en leuke cadeautjes vinden is niet gemakkelijk! Ben jij nog op zoek naar leuke cadeautjes? Ga dan eens langs in een van deze hippe pop-ups.

Pop-ups zijn al een tijdje hot! Het concept is dan ook top: een tijdelijke winkel waar je vaak de meest orginele cadeaus en leukste outfits kan vinden of nieuwe merken kan ontdekken. Maar waar bevinden die pop-ups zich? Antwerpen, Gent of Brussel, je kan ze overal vinden en wij geven je graag een overzicht met de coolste pop-ups voor het nieuwe jaar.  

Van eind november tot eind januari 2016 kan je in Gent terecht voor een pop-up concept store van Pas n'importe quoi. Een ecocentric T-shirt en sweatercollectie van super zachte biokatoen. Een fair concept waar Pas n'importe quoi samenwerkt met Natuurpunt en er voor elk verkocht item 1m² natuur bijkomt in België. Enkele labels die je hier kan vinden zijn O my bag, Red Juliet, A beautiful storyBliss... . 

12308498_1690854194484389_2957032731974994540_n
10
Foto © Belmodo
opening-
10
Foto © Belmodo

Komono - Brussel

Ook Komono opende samen met Mr Ego. en naar aanleiding van het nieuwe jaar een pop-up shop in hartje Brussel. De eerst pop-up shop van Komono bevindt zich in de hippe buurt aan de Rue Dansaert. In deze tijdelijke shop kan je terecht voor de volledige Komono zonnebrillen- en horlogecollectie en is dus ideaal om leuke nieuwjaarscadeaus te vinden of om je een horloge aan te schaffen en het jaar on time te starten. 

De pop-up shop is nog tot zondag 31 januari 2016 te vinden in de Rue Léon Lapage 37 in Brussel. 

Komono Gent
10
Foto © Komono
Komono Gent
10
Foto © Komono

#IKKOOPBELGISCH - Antwerpen

En ook in Antwerpen blijven de pop-ups niet uit, want in de Antwerpse Kammenstraat kan je nog tot zaterdag 9 januari 2016 terecht bij #ikkoopbelgisch. Elke Sockeel en Margot Feiner geven er Belgische creatieve ondernemers de kans hun producten tentoon te stellen en te verkopen. The place to be voor de orgineelste Belgische cadeaus en coolste party outfits. 

Pop-ups voor het nieuwe jaar
10
Foto © Ikkoopbelgisch
Pop-ups voor het nieuwe jaar
10
Foto © ikkoopbelgisch

Convoi - Antwerpen

Voor de echte pop-up lovers opent in april 2016 Convoi. Een nieuw pop-up shoppingconcept op het eilandje in Antwerpen, 45 containers die samen een uniek winkelcomplex vormen. Elke container kan gehuurd worden voor een bepaalde tijd, van 1à 2 weken voor beginnende initiatieven en start-ups tot een jaar lang voor gevestigde labels. Iederen kan hier terecht om zijn producten te promoten en verkopen. Mode, design, cultuur en food zullen de 4 pijlers die je bij Convoi kan terugvinden. Wij kijken er alvast naar uit! 

Pop-ups voor het nieuwe jaar
10
Foto © Nightingale
Pop-ups voor het nieuwe jaar
10
Foto © Nightingale
Pop-ups voor het nieuwe jaar
10
Foto © Nightingale
02.01.2016
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten