4

Planet Prudence versus fantasie

F
Looks

15.05.2017
Geschreven door Prudence Geerts

Ik hou ervan om af en toe eens te vluchten in een andere wereld. In een goede film, een leuk boek of gewoon mijn eigen gedachten. 

Je zou kunnen zeggen dat ik een dromer ben, en dat klopt, want ik heb een heel erg rijke fantasie, maar ik blijf wel altijd met m’n beide voeten op de grond. Ik haal mijn inspiratie uit alledaagse dingen. Ik ben zelf ook doodnormaal, net zoals de meeste mensen kom ook ik wel eens in een gênante situatie. Hoewel, nu ik erover nadenk, komen die gênante situaties in mijn geval iets vaker voor dan bij een doorsnee meisje van 20. Nu ja, het is eerder een zegen dan een vloek, want uit die momenten put ik inspiratie voor mijn grootste passie, mijn comics

Planet Prudence versus fantasie
4
Foto © Planet Prudence
Planet Prudence versus fantasie
4
Foto © Planet Prudence

Mensen vragen me wel eens of ik inspiratie haal uit werk van andere tekenaars. Dat is eigenlijk niet het geval, alles komt uit mezelf. Uiteraard kijk ik wel op naar andere comic artists en bekijk ik hun werk, maar ik hou teveel van mijn Planet Prudence-personage om ergens anders de mosterd te gaan halen. 

Jammer genoeg word ik zo nu en dan zelf wel eens geconfronteerd met copycats, mensen die schaamteloos mijn tekeningen pikken en er soms zelfs hun eigen copyright-tekens bij plaatsen. Ik probeer hier zoveel mogelijk tegen te strijden, maar ik vrees dat het nooit zal stoppen. 

Wat me wél inspireert, is de weg die sommige artists hebben afgelegd. De manier waarop zij groot geworden zijn en hun werk in de spotlights wisten te zetten. Sarah Anderson is hiervan een goed voorbeeld. Ook Cyarine vind ik een geweldige tekenares.

Mijn inspiratie is mijn goudmijn, en ik kan alleen maar hopen dat die onuitputtelijk is!

comic of the day

Planet Prudence versus fantasie
4
Foto © Planet PrudenceBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Baum und Pferdgarten

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo