0

Plan je huwelijk met House of Weddings

F

7
27.09.2016
Geschreven door Delfien Debroux

Zo'n 3 weken geleden werd ik ten huwelijk gevraagd in het prachtige Bali. Instant happiness! Na weken op een roze wolk geleefd te hebben, is het tijd voor actie.

First things first. Na een gezellige koffie met een van mijn beste vriendinnen, die twee jaar geleden al in het huwelijkbootje stapte, was het snel duidelijk. Ik moet nu een zaal vinden én ik moet nu een afspraak maken voor mijn trouwkleed als we binnen minder dan een jaar “I do” willen zeggen. De rest kan wachten! 

Conclusie: een Pinterest-bord vol leuke, onrealistische, romantische ideeën zal dus niet voldoende zijn, tijd voor actie!

Mijn schoonmoeder in spe kreeg al snel de taak van locatiehunter over zich heen gespoeld en aan een spoedtempo stroomden de offertes en afspraken binnen. En wat ben ik haar dankbaar want onze locatie is - bijna - een feit.

Ik geef je vooral deze gouden tip mee: je kan dit niet alleen. Neem al de hulp aan die je krijgt: een schoonmoeder met oog voor leuke locaties, een broer die jouw gekste decoratie-ideeën als normaal ervaart, een schoonzus met verborgen grafische talenten, … Verwelkom ze allemaal met open armen!

House of Weddings is perfect om bridezilla's te voorkomen.
7
Foto © Philippe Swiggers
Dé online gids voor je huwelijk
7
Foto © Maitha Lunde

Pinterest is de ideale plek om inspiratie op te doen, maar een Pinterest wedding is in werkelijkheid niet zo eenvoudig als het allemaal lijkt op jouw droombord ... laat staan betaalbaar. Bovendien lijken mijn gedachten na een poosje pinnen ook vaak meer op een uit de hand gelopen vuurwerkshow dan op een georganiseerde chaos en vergeet je de prioriteiten zoals een cateraar, een fotograaf of een dj nogal snel.

Exclusief hoeft niet per se duur te zijn.
7
Foto © Louis David
Dé online gids voor je huwelijk
7
Foto © Twane

Maar toen kreeg ik van een vriendin deze tip door: “Ga eens kijken op www.houseofweddings.com!”. House of Weddings helpt je om je focus te bewaren, door elk cruciaal deeltje van je toekomstige trouwdag weer te geven met suggesties voor eventuele partners: de locatie, de ceremonie, de catering, tenten, fotografen, … Conclusie: eigenlijk vind je hier alles om je Pinterest-droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten en belangrijke details, zoals een dj - oeps -, niet te vergeten. 

En dan gaat hij plots op zijn knieën.
7
Foto © Melissa Milis
Geluk is iets heel persoonlijk.
7
Foto © Leentje Loves Light

To be continued!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten