1

Plan een vader-dochterdag!

F
News

Zondag 12 juni 2016 is het opnieuw zo ver, heb jij al plannen voor Vaderdag? Neem je papa mee met de Belmodo Hotspots App en maak er een echte vader-dochterdag van!

We waren misschien nog maar een duim groot en keken al op naar onze papa. Dé man waar we heel ons leven lang al stiekem een beetje naar opkeken (ook al hebben we dat tijdens onze puberjaren misschien niet willen toegeven..). Onze papa’s zullen er altijd voor ons staan no mather what

Het is daarom nu eens aan ons om onze papa in de watten te leggen. Trek er een dagje op uit in jullie favoriete stad met de Belmodo Hotspots App. Ben je toe aan iets nieuws? De Belmodo Hotspots App voorziet de leukste adresjes in Antwerpen, Brugge, Brussel, De Kust, Gent, Hasselt, Leuven & Mechelen

Start de dag samen met een stevig ontbijt. Wij zochten voor jullie enkele top ontbijtplekjes. Begin een toffe dag met heerlijke aroma’s van verse koffie.

Vervolgens kan je met je papa de coolste designwinkels en musea gaan ontdekken. Wandel van de ene naar de andere ontdekking.

Zodra het middag is, is het tijd om jullie buikje lekker te gaan vullen. Papa’s kennende moet dit niet altijd een slaatje of iets healthy zijn, daarom zochten we adresjes met een tikkeltje meer. Heb je toch meer zin in iets anders check dan zeker de andere lunchadresjes in de Belmodo Hotspots App

In de namiddag kan je nog wat quality time met je papa doorbrengen door te shoppen in de beste mannenboetieks. Steek je papa eens helemaal in het nieuw!

Daddy’s like to eat dus met wat kunnen we ze meer plezier doen dan een goed diner? We kozen daarom niet de eerste de beste restaurants uit. Geniet van een goed diner samen met je papa.

Als afsluiter voorzien we nog een toffe cocktail-, wijn-, champagnebars, ... noem maar op.  Hier kunnen jullie samen jullie vader-dochterdag in stijl kunnen afsluiten!

08.06.2016
Geschreven door Caroline D'HollanderBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo