0

Plan een moeder-dochterdag met de Belmodo Hotspots App

F
News

1

"Life doesn’t come with a manual, it comes with a mother," lezen we tijdens deze periode veel op Pinterest. En deze zondag is het zo ver, Moederdag. Tijd om onze mama’s eens in de bloemetjes te zetten!

Heb je nog geen idee wat je dit weekend kan doen? Geen nood! Trek jullie favoriete stad in of ga op ontdekking in een onbekende stad en volg de Moederdag-route op de Belmodo Hotspots App.

Start 's morgens met een heerlijk verwenontbijtje. Het ontbijt is het belangrijskte moment van de dag en daarom kozen wij dan ook voor jullie parels van ontbijtplekjes uit.

Eén van de leukste activiteiten met onze geliefde mama is natuurlijk shoppen! Laat jullie leiden door de leuke straten in jullie favoriete stad en wandel van het één naar het ander leuke winkeladresje. We would say, shop till you drop girls!

Al dat shoppen valt niet te onderschatten.. Daarom voorzien we ook een leuk lunchadresje. Neem je mama mee naar één van de hipste lunchadresjes van jullie favoriete stad. Blaas lekker uit in het zonnetje tijdens een heerlijke lunch.

In de namiddag brengt de Belmodo Hotspots App jullie naar een beautyadresje waar jullie zalig met zen tweetjes kunnen genieten. Laat jullie helemaal van kop tot teen verwennen.

Wandel van de ene verwennerij naar de andere. Na een zalig moeder-dochterdagje is het tijd om jullie voetjes onder tafel te schuiven en jullie te laten bedienen tijdens een heerlijk diner.

Zet de kers op de taart en sluit jullie dagje af in een fancy cocktailbar. Na enkele cocktails kan het altijd alleen maar gezelliger worden. Who knows, welke verborgen verhalen je nog van je mama te weten kan komen!

Wij wensen jullie alvast een super toffe moeder-dochteruitstap!

06.05.2016
Geschreven door Caroline D'HollanderWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten