0

Pimp je kot met HEMA

F
News

11

Voor het nieuwe academiejaar brengt HEMA een gloednieuwe back to school-collectie uit.

Het gamma bestaat uit allerlei leuke hebbedingen: van handige schriftjes, agenda’s en mappen tot magneten, spiegels en stickers, ... Kortom: alles wat jij nodig hebt om succesvol aan het nieuwe academiejaar te beginnen!

Je kot, je personal paradise

Voor de studenten onder ons breken er stressy tijden aan. Inschrijvingen worden afgerond, nieuwe boeken aangekocht, kleren in een veel te kleine trolly gepropt. Maar, er is natuurlijk ook een silver lining: het weerzien met je kot

Je kot wordt - opnieuw - een jaar lang je personal paradise waar je een groot deel van je studententijd zal verslijten, het is dus belangrijk dat je je er thuis voelt. We zijn ons ervan bewust dat een nederig studentenbudget verbouwingswerken meestal niet toelaat. Een likje verf kan wonderen doen, maar het zit ‘m vooral in de details. En waar kunnen we hiervoor beter gaan shoppen dan bij HEMA?

Kleurijke correctors
11
Foto © HEMA
Hartjes magneten
11
Foto © HEMA
Leuke potloden
11
Foto © HEMA
Flashy keynotes
11
Foto © HEMA
Keynote boekje
11
Foto © HEMA

Mix & match

Omdat het assortiment zo groot is - zes verschillende series - kan je oneindig blijven combineren. Hou je van kleur en vrolijke figuurtjes? Of heb je het liever sober en strak? Dat kan allemaal! Mixen en matchen is de trick

De kleine gadgets en leuke spulletjes kunnen je helpen je eigen identiteit te creëren en van je kot je eigen gezellige stek te maken. Je moet er immers rekening mee houden dat er naast de talrijke apero-avonden met vriendinnen ook barre blokperiodes op de kalender staan. In tijden van stress en vermoeidheid zorgen de kleurrijke HEMA-items dan voor een vrolijke noot.

Colourblocking agenda
11
Foto © HEMA
Stiftjes
11
Foto © HEMA
Keynote tekstballonetjes
11
Foto © HEMA
Felle gommen
11
Foto © Pimp je kot met HEMA
Hippe balpen
11
Foto © HEMA

Vloggercampagne

Met de lancering van de collectie koos HEMA vijf bloggers uit als ambassadeurs. Via inspirerende do-it-yourself-filmpjes kunnen ze je op heel wat ideeën brengen. Zo ging Elfi De Bruyn van Glam At Heart bijvoorbeeld aan de slag met de notebooks en pimpte Frauke van The Life Factory onder andere schriftjes en ringmappen met allerlei vrolijke accenten.

En nu is het aan jou! Laat ons zeker weten wat jouw tips zijn om je kot gezellig te maken én het studeren net iets aangenamer te maken. Hou vooral Belmodo in de gaten want binnenkort toont onze Belmodo Blogger Delfien Debroux hoe zij aan de slag gaat met deze geweldige Hema-goodies. 

30.09.2016
Geschreven door Luisa DevadderWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten