0

Phenomenal by SuperTrash

F
Trends

6
06.03.2012
Geschreven door Olcay Gulsen

Een eigen parfum lanceren is altijd een grote droom van mij geweest. Precies een jaar geleden zijn we begonnen met de ontwikkeling hiervan en nu is Phenomenal by SuperTrash eindelijk een feit.

Het is een super sexy en vrouwelijk parfum geworden door de combinatie van het frisse sinaasappel met patchoulibalsem en poederige musk.

Met mezelf als het gezicht van de campagne kreeg ik de kans om te werken met de fantastische fotograaf Marc Lagrange. Voor de shoot nam hij me mee naar een kolossaal oud bankgebouw midden in Antwerpen. De enorme hal, de kamers met grote openhaarden & de kelder vol oude geldkluizen waren het perfecte decor voor de Phenomenal campagne.

PHENOMENAL BY SUPERTRASH
6
Foto © Marc Lagrange

Drie dagen lang was Marc Lagrange niet alleen mijn fotograaf maar ook de regisseur van de campagne en Phenomenal by SuperTrash tv-commercial. Voor de camera speelde ik een sexy sterke vrouw die op jacht is naar haar parfum.

PHENOMENAL BY SUPERTRASH
6
Foto © SuperTrash
PHENOMENAL BY SUPERTRASH
6
Foto © SuperTrash
PHENOMENAL BY SUPERTRASH
6
Foto © SuperTrash
PHENOMENAL BY SUPERTRASH
6
Foto © SuperTrash

Na deze inspirerende dagen kan ik bijna niet trotser zijn. Ik ben het gezicht van een beauty campagne en heb eindelijk mijn eigen parfum.

XXX Olcay
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten