0

PFW: vrouwelijk kan ook stoer zijn

F
Trends

4

In Parijs ging gisteren de laatste van de vier grote modeweken van start. De eerste dag van de SS17-shows in Parijs was er eentje met een scala aan prestigieuze ontwerpers waaronder Saint Laurent.

Saint Laurent

Grote neonletters YSL aan een torenkraan buiten het gebouw, de heilige drie-eenheidJane Birkin, dochters van Gainsbourgh en Lou Doillon, op de eerste rij tijdens de show. Anthony Vaccarello vierde zijn nieuwe carrière als creative director van Saint Laurent volledig in stijl.

Vaccarello's voorganger, Hedi Slimane, drukte zijn stempel op het modehuis met een donkere, rotsachtige esthetiek. Anthony Vacarello, de Belgische ontwerper met Italiaanse roots, keerde daarentegen met zijn ontwerpen terug naar de roots van het modehuis. Op de catwalk zorgden de asymmetrische ontwerpen voor een eighties sfeer met subtiel rockgehalte. Aan de androgyne en rocky look van Hedi Slimane werd door Vacarello een vleugje vrouwelijkheid toegevoegd. Zo zie je maar, vrouwelijkheid kan ook stoer zijn. We love it!

SS17 collectie Saint Laurent
4
Foto © Telegraph
SS17 collectie Saint Laurent
4
Foto © Telegraph

Paskal

Hoewel we bij de show van Saint Laurent ondergedompeld werden in donkere sferen, waren de ontwerpen bij Paskal heel romantisch en vrolijk. We konden veel items in roze, wit en oranje, versierd met franjes waarnemen in de collectie en ook de bandeaus kwamen vaak terug in het défilé. Paskal lieten ons dromen van een zonnige zomer 2017!
 

SS17 collectie Paskal
4
Foto © Now fashion

Wij zijn klaar voor dag twee!

28.09.2016
Geschreven door Lieselot LuykxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten