0

Paris oh oui!

F
News

8
11.05.2015
Geschreven door Elfi De Bruyn

'Waar zie jij jezelf over 5 jaar?' Om eerlijk te zijn: ik weet het (nog) niet. Op dit moment leef ik dan ook van dag tot dag.

Een bucketlist heb ik niet. Een plan nog minder. Ik laat simpelweg mijn creativiteit de vrije loop. En toch, wanneer er een relatie beëindigd wordt, kan je niet anders dan je visie te herzien. Dan kan je niet anders dan aan die weg werken.

Paris oh oui!
8
Foto © Elfi De Bruyn

Eens stilstaan en nadenken over wat en hoe. Ik ging er bijvoorbeeld altijd van uit dat wanneer ik mezelf de volle 200 % gaf in een relatie, het wel goed zat. Dat als ik opofferingen maakte (uit liefde), de relatie me uiteindelijk ook wel zou geven wat ik nodig had. Niet dus! "Face your life. It's pain. It's pleasure. Leave no path untaken." Wat ik nodig had deze week was een back-upplan, een portie zelfliefde. En dus ging ik naast mediteren (mijn nieuwste ontdekking!) en schrijven (#nieuwproject), op zoek naar avontuur. Ik belde mijn vriendin op die jarig was en zei: 'Laten we morgen naar Parijs rijden.' Ze vond het een geweldig idee en een paar uur later kwamen we aan in Paris - Oui Oui!

Paris oh oui!
8
Foto © Elfi De Bruyn

Datzelfde konijn huppelde trouwens vrolijk rond in dit ons hotel. Een écht konijn in de lobby! Check! Zo zie je maar dat het leven vol verrassingen zit! Het kleine geluk is leuk, maar het onverwachte geluk is nog leuker. Het bewijs was JC Maxim- een artiest die ons benaderde aan het Montmartre plein. Hij vroeg geen geld, hij voelde zich simpelweg geïnspireerd door ons en stak meteen zijn handen uit de mouwen. Het resultaat?

Paris oh oui!
8
Foto © Elfi De Bruyn
Paris oh oui!
8
Foto © Elfi De Bruyn

Last but not least, een beetje shopping-time. Ik ga graag langs bij de Galeries Lafayette. Alles onder 1 dak, wat moet een mens nog meer?

Paris oh oui!
8
Foto © Elfi De Bruyn

Mijn grootouders geven volgende maand een groot feest: 60 jaar getrouwd. Het was dan ook in Parijs dat ik verliefd werd op een paar glitter heels, een kleurrijk etnisch tasje en een modern kleed met een vintage twist. #mustbelove

Paris oh oui!
8
Foto © Elfi De Bruyn

Mijn happy-tip? Doe eens iets voor de 1ste keer! Skippen dat plan! Niet nadenken, gewoon doén. Het enige wat je hiervoor zelf hoeft te doen is eropuit trekken en de wonderen van het leven op je laten afkomen. Verzamel. Koester. En onthoud: "Forgiveness and letting go are steps on our road back to happiness."

1 ding staat vast, vanaf nu volg ik alleen nog de richting van mijn eigen hart.

Paris oh oui!
8
Foto © Elfi De Bruyn

#FUCKINGAWESOMETRIP
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten