0

Paris Fashion Week: places to be

F
News

3

Heb je even een break op de Paris Fashion Week, en wil je de stad in? Wij hebben voor jou de hotste plaatsjes uitgezocht!

L’Avenue

Dit prachtige luxueuze restaurant is gelegen vlakbij het Plaza Athénée hotel en is waarschijnlijk één van de duurste en meest fancy restaurants in Parijs. L’Avenue wordt ook wel ‘paparazzi heaven’ genoemd door het aantal celebrities die hier al gespot zijn in de voorbije jaren. Lana Del Rey, Kim Kardashian, Rihanna, Justin Bieber, Beyoncé… Ze werden allemaal gezien in deze hotspot. Zeker een plaatsje als je veel geld wil uitgeven en een middagje celebs wil spotten.

Le Sourire de Saïgon

Dit trendy en gezellig Vietnamees restaurant moet zeker op je go-to lijstje staan. Celebrities zoals Vanessa Paradis en Leonardo di Caprio komen vaak een hapje eten. Deze hotspot is gelegen in het 18de arrondissement en is zeker heel geliefd bij Parisiens.

Paris Fashion Week: places to be
3
Foto © Le Sourire de Saïgon

Yann Couvreur

Deze zaak is zeker één van de beste patissiers van Parijs. Wanneer je deze naam voor je neus ziet staan, moet je gewoon een kijkje gaan nemen. Wie had ooit gedacht dat een gebakje er zo luxueus, maar toch eenvoudig kon uit zien? Deze geweldige bakkerij is te vinden in het 10de arrondissement.

Le Bac à Glaces

Een schattige en gezellige tearoom in het midden van het 7de arrondissement. Deze hotspot staat natuurlijk bekend om zijn lekker, dagelijks vers ijs. Neem even de tijd om op het terras te gaan zitten en je beste outfit te tonen aan heel Parijs met een lekker ijsje in de hand.

Clubs

Le Baron

Dit is zeker de bekendste club in heel Parijs. Wanneer de fashion shows gedaan zijn, kan je je hier ’s avonds lekker laten gaan op de dansvloer met een cocktail in de hand. Eens binnen, is de kans groot dat je een celebrity tegen het lijf zal lopen, vermits dit de favoriete spot is van Kirsten Dunst, Sofia Coppola, en Leonardo di Caprio.

Instagram-spots

Île Saint-Louis

Dit prachtige eiland in het hartje Parijs staat vol met de mooiste oude gebouwen. Ga hier zeker eens een kijkje nemen wanneer je een Instragam-post wilt maken. Vele gebouwen hebben namelijk heel oude kleurrijke deuren die perfect zijn als achtergrond voor jouw ideale outfitpost.

Paris Fashion Week: places to be
3
Foto © The Culture Trip

Nu weet je zeker waar te gaan op de Paris Fashion Week voor de lekkerste diners, coolste clubs en leukste foto's. Have fun!

30.09.2016
Geschreven door Leen DegerickxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten