0

Paris Fashion Week Part II

F
Looks / News

4
10.10.2016
Geschreven door Gaelle Van Lede

Mijn wekker gaat af om 09:00 op zaterdag, een redelijk uur denken jullie, maar gisteren liepen de pre birthday celebrations uit de hand. Shots were included, I say no more. Ik besluit mijn ontbijt in mijn kamer te nemen en mails van gisteren al in te halen, ondertussen schrijf ik verder aan mijn artikels voor jullie.

Vandaag is all about Léo. Twee jaar geleden kwam Léo in mijn leven. Een jong Belgisch label dat bestaat uit Leonneke en Matthias. Leonneke studeerde aan de Koninklijke Academie van Antwerpen en ging daarna een hele tijd ervaring opdoen bij merken zoals Balenciaga, Cacharel en Carven. Toen ze zich confident genoeg voelde startte zij samen met haar vriend haar eigen merk op. 

Preview Léo SS17-collectie
4
Foto © Sascha Heintze

Ik begeef me naar hun showroom BOON in de Marais om de collectie te bekijken. Leonneke geeft me de nodige uitleg en ondertussen maak ik al een selectie van de stuks die ik graag bij mij in de showroom zou willen volgend seizoen. De stuks worden namelijk verdeeld tussen de showroom in Parijs en de mijne. 

Preview Léo SS17-collectie
4
Foto © Sascha Heintze

’s Avonds hebben we dinner plans met internationale pers, een aantal buyers en natuurlijk Leonneke en Matthias. We gaan naar La Petite Table, superlekker restaurantje, opnieuw in de Marais. Aan tafel krijgen we allemaal een lucky dollar. Léo ontwerpt elk seizoen een eigen print waar het logo of de naam Léo in verwerkt is, en deze keer is het de dollar stof, in lijn met de inspiratie van SS17, girlgangs, die terug opduiken in Amerika lately.  

Lucky Léo Dollar
4
Foto © Gaelle Van Lede

Enkel voor Belmodo geef ik een kleine preview van de SS17-collectieLa Vida Léo. Follow @leoforleogirls on instagram for daily updates!

Xx

Gaelle
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten