Array
(
    [type] => 8
    [message] => Undefined offset: 0
    [file] => /mnt/belmodo-web/websites/belmodo.be/www/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 3154
)
Paradise City, the green music festival
0

Paradise City, the green music festival

<

7

Paradise is no longer a dream peepz! Dit weekend vond de allereerste editie van Paradise City plaats in ons eigen België.

Paradise is no longer a dream peepz! 

Dit weekend vond de allereerste editie van Paradise City plaats in ons eigen België. Een groen festival, dat midden in het idyllische domein rond Chateau de Ribaucourt in Perk, haar first settlers kon verwelkomen.

Belmodo-ParadiseCity-7
7
Foto © Paradise City

En nee, it’s not a usual music festival! Oké, je snuift de geur van gedroogd gras en je voelt de zon branden op je huid, zoals bij elk festival. Maar Paradise City is toch net dat tikkeltje different. Deze keer gingen ze voor groen, groener, groenst! Het festival wil haar bezoekers en mede-inwoners  bewust maken dat iedereen kan bijdragen tot een propere en schonere toekomst.

“We are not selling a fantasy, but a sense of optimism and a believe that we can all make things better.”

En om hun filosofie te kunnen waarmaken, gebruikten ze zoveel mogelijk innovatieve manieren om een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk na te laten. Think: bicycle points, eco toilets, tap water... De groene stroom op het festival werd bovendien geleverd door zonnepanelen en genaratoren op bio-diesel en als bezoeker kreeg je aan de inkomzone o.a. een draagbare asbak.

Belmodo-ParadiseCity-8
7
Foto © Paradise City

Op de festivalweide stonden 40 dj’s en live performers van nationale en internationale afkomst klaar. Andrew Ashong, Zimmer, Hvob, Monkey Safari en Tout Va Bien waren slechts enkele artiesten van de line-up. Zij spelen normaal voor grote publieken, maar dit weekend deelden zij hun passion met een intiemere groep binnen een authentiek, boho getint kader. Indie and electronic music have transfered us to a greener heaven!

Belmodo-ParadiseCity-4
7
Foto © Paradise City
Belmodo-ParadiseCity-3
7
Foto © Paradise City

Waar festivals zijn, zijn NATUURlijk ook lot’s of food points! En het aanbod was om je vingertoppen van af te likken! Een lekker koud soepje om de hitte te verzachten samen met een puntzak vol lekkere calamares ringen. Of een zeewier hamburger met een healthy quinoa slaatje. Allemaal bereid met liefde voor het product en respect voor de natuur

Belmodo-ParadiseCity-10
7
Foto © Belmodo Lars

We are looking forward to the next (greener?) edition! 

Belmodo-ParadiseCity-1
7
Foto © Paradise City
06.07.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten