0

Over dromen en Joepieposters

F
News

8
24.04.2014
Geschreven door Joy Anna Thielemans

"If you can dream it, you can do it" - Walt Disney -

Mijn notaboekjesverslaving (volgens mijn autocorrect is dat een juist woord, ik verschiet er zelf van) heeft 1 vaste waarde, al jarenlang: het notaboekje vol dromen en dingen die ik ooit wil doen of kunnen. Zo nu en dan kom ik het boekje weer tegen en elke keer als ik iets mag schrappen ben ik de gelukkigste vrouw op de wereld. Er is niets mooier dan je dromen te volbrengen als je weet dat je er ongelooflijk hard voor hebt gewerkt. En graag. Of jarenlang op hebt gewacht. Dat ook.

Ik kan uren dromen over wat ik ‘later’ wil. En tegelijkertijd ben ik ook iemand die dolgraag alles tot in de puntjes uitstippelt en plant. Dromen en plannen zijn 2 typische Joy eigenschappen en tegelijkertijd ook uitersten. Want dromen vallen niet te plannen, daar moet je ongelooflijk hard voor werken. Dreams don’t work unless you do ...

Donderdag 20 maart 2014, de dag waarop 2 jeugddromen in vervulling gingen

Al sinds ik haar ken - meer dan 100 maanden - dromen Lily en ik ervan om samen een TV-programma te maken (liefst van al in het buitenland uiteraard, wat had je gedacht). 2 weken geleden vroeg het team van Vlaanderen Vakantieland me reporter te zijn bij een bezoek aan het Modemuseum in Hasselt. “En we zouden het leuk vinden als je een vriendin - die ook geinteresseerd is in mode - zou meenemen. Wie kan dat zijn?”. Soms moet een mens zelfs niet nadenken als ze iets vragen. Lily it would be en ze schitterde, de hele dag lang. Zaterdag 29 maart, 18:10 en zondag 30 maart 17:15 op één.

BELMODO-GUEST-EDITOR-JOY-ANNA-THIELEMANS-3
8
Foto © Joy Anna Thielemans
BELMODO-GUEST-EDITOR-JOY-ANNA-THIELEMANS-4
8
Foto © Joy Anna Thielemans
BELMODO-GUEST-EDITOR-JOY-ANNA-THIELEMANS-2
8
Foto © Joy Anna Thielemans

Samen een programma maken, dat komt er ooit nog wel van, maar dit was een goed begin. High Five @Lilyjoanroberts!

Behangpapier? Dat heb ik nooit nodig gehad: Joepieposters, dat wel. En bij deze, binnen een paar weken kan ik uw persoonlijk behangpapier zijn. Joepie vroeg mij (en nog vele anderen!) voor een fantastische shoot. Een heerlijk team en heerlijke resultaten ...

BELMODO-GUEST-EDITOR-JOY-ANNA-THIELEMANS-6
8
Foto © Joy Anna Thielemans
BELMODO-GUEST-EDITOR-JOY-ANNA-THIELEMANS-5
8
Foto © Joy Anna Thielemans
BELMODO-GUEST-EDITOR-JOY-ANNA-THIELEMANS-7
8
Foto © Joy Anna Thielemans
BELMODO-GUEST-EDITOR-JOY-ANNA-THIELEMANS-8
8
Foto © Joy Anna Thielemans

Ik ga op een Joepieposter staan: 12 year old me zou nu gillen en roepen dat ze beroemd is. 21 year old me vindt het leven iets heel vreemd. Ooit kocht ik zelf de Joepie, nu sta ik op zo’n poster, 10 jaar later.

Waar ik mezelf binnen een kleine 10 jaar zie? Het perfecte gezin: een heerlijk lieve man en vader van even heerlijke kinderen, de wekelijkse brunch op zondag, een boerderij, ongelooflijk veel ervaring opgedaan hebben door al het reizen, een eigen evenementenbureau in Antwerpen (en Parijs, New York, Amsterdam), een productiehuis wil ik ook wel en een persbureau, dat ook. En zo nu en dan nog eens mogen acteren en presenteren.

Liefst van al wil ik al die dingen combineren, liefst van al wil ik binnen 10 jaar het dromenboekje vasthebben en al het bovenstaande kunnen schrappen. Ik laat het jullie wel weten. (Dus Belmodo, over 10 jaar wil ik nog 1 keer Guest Editor zijn, wat denken jullie?

Merci.

Liefs, J.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten