Array
(
    [type] => 8
    [message] => Undefined offset: 0
    [file] => /mnt/belmodo-web/websites/belmodo.be/www/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 3154
)
Our Wall Can Be Your Canvas
0

Our Wall Can Be Your Canvas

<

4
24.04.2013
Geschreven door Lyza Michiels

Het salon dat ik samen met m’n ouders uitbaat, kreeg onlangs een facelift.

Het salon dat ik samen met m’n ouders uitbaat, kreeg onlangs een facelift. We gingen voor een strakke look met witte muren, zwarte accenten en hoge, smalle spiegels. Zowel vooraan als achteraan zijn er grote ramen die heel wat licht binnenlaten. Met deze lichte sfeer willen we vooral rust creëren. Een plek waar je even kan relaxen.

Our Wall Can Be Your Canvas
4
Foto © Ann Vallé
Our Wall Can Be Your Canvas
4
Foto © Ann Vallé

1 van de witte muren lieten we onaangeroerd. Het is de bedoeling om deze muur te gebruiken als canvas voor jonge artiesten. Het moet een platform worden waar ze hun foto’s, schilderijen, beelden, ambacht…  kunnen tentoonstellen. Momenteel hangen er grote zwart-witfoto’s van Ann Vallé, een bevriend fotografe van me. Ze fotografeert geregeld m’n hairstyles en bewerkt de foto’s naar haar hand. Het resultaat zijn grafisch ogende posters.

De volgende in rij is Jumeaux. Dit merk van eigentijdse handtassen is het werk van tweelingbroers Nicolas en Philippe. Ze maken elke handtas nog steeds met de hand. Het zijn dan ook echte, kleine kunstwerkjes.

Our Wall Can Be Your Canvas
4
Foto © Ann Vallé

Bij deze meteen ook een oproep: zoek jij een platform waar jij je ding kwijt kan en wil je dit laten zien aan tal van mensen? Aarzel niet om me een mailtje te sturen. We bekijken dan samen even wat de mogelijkheden zijn!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten