0

Ouni loves Oostende

F
News

5

Born and raised aan de kust. Ostend Queen Elisabeth Ouni is sinds haar jonge jaren ambassadrice voor de Koningin der badsteden.

Born and raised aan de kust. Ostend Queen Elisabeth Ouni is sinds haar jonge jaren ambassadrice voor de Koningin der badsteden. Als journaliste, muziekkenner, fotografe, model en blogster is ze constant bezig. Maar haar thuisstad verdient altijd wel een beetje van haar tijd.  Ze neemt ons mee naar haar favoriete hotspots. Geen betere gids, dan een local met goede stijl.

Ouni loves oostende MiO Belmodo
5
Foto © Arne Deboosere

De eerste plek die Ouni met ons wil delen is Cultuurcafé De Grote Post. Elke keer opnieuw is ze verwonderd door de grootte van het gebouw, dat architecturaal nog zeer intact is en zeker de moeite waard is om eens te bezoeken.

Wanneer we haar vragen waar we terecht kunnen voor iets lekkers, raadt ze ons zeker Enoteca del Berebene aan. 

Oostende
5
Foto © @ouninana

Het restaurant is gezellig en heel stijlvol ingericht door de eigenares.  

Ook Copador is 1 van haar favoriete adresjes. De bar heeft een groot terras waar je kan genieten van een goede apero, jus of koffie. De goede muziekkeuze maakt van deze gezellige bar een extra fijne ervaring. 

Ouni
5
Foto © @ouninana

Het Oosterstaketsel is Elisabeth’s geheime spot. Het is gelegen op 4 minuten op de overzet aan de visserskaai, ideaal om te wandelen of te fietsen. Als er vrienden van Elisabeth langskomen dan is deze plaats een must visit

“Een goede wijnbar, een heel lekkere Italiaanse kaart met de beste antipasta. De pasta vongole eet ik tot vervelens toe.”
Ouni
5
Foto © @ouninana

En ook de Harbours Kitchen staat nog op haar to do-lijst. Deze laatste is een jachtclub, die ook open is voor niet-leden. Vooral het mooi terras aan het water wil Ouni eens bezoeken. 

04.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten