0

Oti de alleseter

F
Looks

4
31.08.2016
Geschreven door Belmodo Kids Special

Hello again! Hier zijn we weer in vol ornaat en bijna klaar om de speelplaats te gaan sieren met onze beste outfits en een splinternieuwe boekentas.

Over outfits gesproken, je moet weten dat ook wij er onze kleine kopjes over breken. We zijn nu eenmaal het product van een verstokte fashionista die onze hersentjes heeft weten te brainwashen met termen als mix 'n' match en on fleek en ons de geneugtes heeft aangeleerd van pakjes openen die ons bereiken via haar cyber shopping mandje … Heerlijk vinden we dat en inmiddels zijn we pro’s geworden gezien mamma lief haast alles online bestelt. Time management heet dat blijkbaar, wij vinden het dan weer prima om de pagina’s af te schuimen van Zalando’s intergalactische giga kids shop op zoek naar dat ene jurkje of jasje.

Enige uitdaging hieraan is de kleine Oti die onze zoekopdrachten saboteert met haar 'klets op het toetsenbord-aanvallen'. Best lastig en moeilijk in te schatten wanneer ze wel of niet zal overgaan tot een aanslag. 

Yelena & Eloise
4
Foto © Lukaorluca
Yelena & Eloise
4
Foto © Lukaorluca

Lastig is ook het feit dat we sinds Oti’s verkenningsdrang, ons speelgoedhoekje hebben moeten herzien. Ons hoekje is ontruimd en verhuisd naar onze kamer die steeds onder slot en grendel gaat om Oti’s destructieve neigingen te counteren. Die kleine is niet te schatten, nooit gedacht dat zoiets kleins voor zoveel rommel kon zorgen in zo weinig tijd!

Werkelijk niets blijft gespaard wanneer baby O in de buurt is. Ze heeft ook de neiging om alles te verorberen, wat uiterst gevaarlijk blijkt te zijn in het geval van Lego Friends. Wat dan weer wel best grappig is, is hoe Oti op het strand het begrip zandkoekjes naar de next level brengt. Lees: ik wentel mijn pas verworven koekje in het zand en verorber deze tot gruwel van mijn mamsie.

Yelena & Eloise
4
Foto © Lukaorluca

Best wel eigenaardig dat ze alles wat niet in haar mond hoort steevast in haar snoetje steekt. Vooral omdat Otilia uiterst moeilijk is met wat ze werkelijk wél zou moeten eten. Mama heeft inmiddels alles geprobeerd, maar Otilia blijkt niet van het type ik eet groente en fruit papjes te zijn, zodoende is het ’s middags steeds een gevecht aan tafel om Oti toch van iets dat geen dame blanche of brol is te laten smullen …

Die Oti toch, uiterst intrigerend schepsel als je het ons vraagt!

WEARING

  • Yelena: jurkje Scotch R'Belle - via Zalando
  • Eloise: T-shirt Scotch R'Belle, rok Billieblush - via Zalando

Kids special, thanks to Zalando! Ontdek Zalando op Facebook, Pinterest, TwitterInstagram en YouTube

Zalando trakteert tijdens de Belmodo Kids Week

Bovendien scoor je van maandag 22 augustus 2016 t.e.m. zondag 11 september 2016 de mooiste items uit de Zalando-kidscollectie met 15% korting. Zo zullen ook jouw mini's stralen tijdens hun eerste schoolweken!

  • Vouchercode: KDSBLMAFB
  • Korting: 15% op een minimale bestelwaarde van € 100
  • Voorwaarden:  De kortingscode van 15% is geldig van 22.08.2016 t/m 11.09.2016  bij orders met een minimale bestelwaarde van € 100 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is uitsluitend geldig op de Kids categorie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Eén keer bruikbaar per klant.

Alle kleding verkrijgbaar bij Zalando
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten