0

& Other Stories x Vans: the sequel

F
News

5

& Other Stories is gekend om zijn ultra lovable collabs en ook dit maal maakt een grote naam voor de tweede keer een comeback: sneakerlabel Vans!

Het sneakerseizoen komt eraan - stiekem is elk seizoen sneakerseizoen, maar toch - hoera! Vorig jaar kon de modewereld niet naast het succes van de collab tussen Vans en & Other Stories kijken. Een nieuwe samenwerking is dan natuurlijk niet meer uit te sluiten.

&Other; Stories sequel Co-Lab with Vans
5
Foto © &Other; Stories

Het resultaat van hun tweede collaboration is een kleine exclusieve schoenenlijn die de gekende iconische skatestijlen combineren met een vrouwelijke en creatieve touch

&Other; Stories sequel Co-Lab with Vans
5
Foto © &Other; Stories

De schoenenlijn bestaat uit drie exclusieve ontwerpen die uitsluitend in productie zijn gegaan door Vans voor & Other Stories. Je spot in de mini-lijn zowel een slip-on model en of course een old skool schoen in luxueus linnen.

De echte eyecatcher van & Other Stories x Vans is de premium lederen slip-on met een kunstwerk van formaat op gedrukt door Pauline Abascal. Zij is de patroon designer van het & Other Stories atelier in Parijs.

&Other; Stories sequel Co-Lab with Vans
5
Foto © &Other; Stories
&Other; Stories sequel Co-Lab with Vans
5
Foto © &Other; Stories

De inspiratie komt uit verschillende schilderijen. Hierdoor krijg je een prachtige aquarel indruk waarmee jij je kunstzinnige kantje helemaal in de verf kan zetten.

Wil jij dit stukje kunst aan je voeten? De collectie is verkrijgbaar vanaf dinsdag 24 mei 2016 in geselecteerde filialen en via hun website. Prijzen variëren tussen € 85 en € 100. Don’t miss it!

24.05.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten