0

&Other Stories doet niet aan gender

F
News

6

& Other Stories lanceert een campagne met transgenders.

In het spoor van Barney's en Make Up For Ever lanceert nu & Other Stories een campagne met transgenders. Niet alleen de modellen, Valentijn de Hingh en Hari Nef, zijn allebei transgenders - ook het hele team achter de shoot is transgender. Op deze manier wil & Other Stories hun traditionele gewoontes achter zich laten en actief deelnemen in het genderdebat dat de mode-industrie bezighoudt.

& Other Stories
6
Foto © &Other; Stories

Fotograaf Amos Mac is van mening dat de categorieën 'man' en 'vrouw' tot het verleden behoren: een niet-binaire optie moet mogelijk zijn, zodat iedereen zich comfortabel en zich op zijn gemak voelt. & Other Stories speelt hier op in met hun nieuwe collectie die voornamelijk bestaat uit sportieve stukken met een edgy feel: metallic, rose gold en drukke prints maken de basic ontwerpen heel wat minder doorsnee.

Dit zijn alvast onze Belmodo favorites: 

& Other Stories
6
Foto © &Other; Stories
& Other Stories
6
Foto © &Other; Stories

Deze athleisure collectie is online en in de winkel beschikbaar sinds donderdag 20 augustus 2015. Wil je meer weten over de totstandkoming van de campagne en het hele team, dan is deze video perfect voor jou.

& Other Stories
6
Foto © &Other; Stories
& Other Stories
6
Foto © &Other; Stories
05.09.2015
Geschreven door Margot DeclerckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten