0

& Other Stories' Dinner Party

F
News

10

& Other Stories organiseert een dinner party om haar nieuwe kerstcampagne te lanceren en nodigden invloedrijke modevrouwen uit aan de feesttafel.

De feestdagen komen eraan en dat betekend ook voor & Other Stories een aangepaste kerstcollectie.

Het feestelijke winterseizoen van & Other Stories draait volledig om het eren van inspirerende vrouwen. In het atelier in Stockholm nodigden ze daarom vrouwen uit die ze bewonderen om hun AW15 celebration collection te onthullen. Voor deze gelegenheid werd het atelier volledig in de sfeer van de feestdagen gehuld, denk veel zilver en cadeaupapier. 

& Other Stories kiest voor de campagne van de feestcollectie dus bewust niet voor jonge modellen maar voor mature, inspirerende vrouwen uit de modewereld.

The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories

Meet de 8 inspirerende gasten van deze exclusieve dinner party:

  • Zangeres en auteur Viktor Lazlo is intellectueel maar tegelijkertijd ook fragiel en belichaamt & Other Stories met zowel haar stem als haar persoon. Haar inspiraties, sterktes, geestigheid en vaardigheden zijn perfect complementair met de campagne en de andere vrouwen.
  • Helene Billgren is kunstenaar en scenograaf. Het is een kleurrijke vrouw vol energie met een overvloed aan talent. 
  • Cristina Morozzi is journalist, auteur en art director. Ze is een ontzettend nieuwsgierige, gepassioneerde en trendy vrouw.
  • Lifestyle auteur Harriet Calo is een pittige roodharige. Ze draagt parels van haar moeder maar vanbinnen voelt ze zich een echte rock star. Haar antics volg je trouwens op haar fabulous blog!
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories
  • Directeur van het Fashion Council in Nederland Liesbeth in 't Hout koopt alleen iets als ze het per ongeluk vindt en fluistert dan dat het is gemaakt voor haar.
  • Eveline Hall is model, zangeres, balletdanseres en Las Vegas-show gal. Reizen en talen are a few of her favorite things
  • Journalist Bodil Schrewelius is een curieuze, eigenwijze estheet die vloeiend Frans spreekt en een zwak voor Parijs heeft. Leuk weetje! In de Verenigde Arabische Emiraten hebben ze een kameel naar haar vernoemd.
  • Jans Possel is directeur bij culturele instelling Mediamatic. Ze is zeer down to earth en heeft een geheime mayonaiseverslaving .
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories
The Dinner Party
10
Foto © & Other Stories

De feestdagen staan gelijk aan liefde en waardering. Van deze gelegenheid maakt & Other Stories dankbaar gebruik om via 'The Dinner Party' deze bewonderenswaardige vrouwen te eren. 

Met deze 8 vrouwen in de spotlight te plaatsen wil & Other Stories benadrukken hoeveel belang ze hechten aan de emancipatie van vrouwen met verschillende achtergronden. Ultimate girl power en dat allemaal aan 1 tafel. Imagine the conversations they must have...

26.11.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten