0

Otentic perfumes

B
Fragrances / News / News

7

Een nieuwe generatie parfums is geboren!

Welcome to the Otentic World. Op vrijdag 13 november werden we volledig ondergedompeld in de wereld van Otentic, een nieuwe generatie parfums. De lancering van dit internationale parfummerk vond plaats in Antwerpen, waar de eerste store geopend werd. Een unieke beleving waar letterlijk alle zintuigen geprikkeld werden, een prachtige winkel gevuld met heerlijke parfums. Otentic is een merk dat zich op jou en je persoonlijkheid focust; de perfume stylists geven je dan ook graag al hun aandacht en advies. 

Otentic perfumes
7
Foto © Otentic
Otentic perfumes
7
Foto © Otentic

Om deze unieke collectie van parfums te realiseren werkt Otentic samen met parfumeur Jean-Denis Saisse uit het Franse Grasse. De Otentic-collectie is gebaseerd op 8 moods.

  • Sensuali: warm, sensueel en verleidelijk
  • Arborath: hout, patchouli en oud leder
  • Lemonia: frisse citrus parfums
  • Fyori: de geur van verse bloemen  
  • Grasslands: Grasgeuren, frisse verse natuurlucht 
  • Sedux: Zomers, zoet en fruitig
  • Elegantia: elegantie, finesse en poederparfums
  • Aguamondo: ziltig, aqua, oceaan
Otentic perfumes
7
Foto © Otentic
Otentic perfumes
7
Foto © Otentic

Voor elk Otentic-parfum poseert een karaktervol model. Otentic werkt samen met fotografe Lieve Blancquaert om de parfums van de 8 moods te visualiseren met een typerend portret. Tof detail is trouwens dat de iconische foto’s niet geshoot werden met professionele modellen, maar met mensen als jij en ik. 

Otentic perfumes
7
Foto © Lieve Blancquaert

Technologische snufjes alom in deze nieuwe winkel: zo staan de parfums voorgesteld in een kast met digitale schermen waarop je voor elk parfum de bijhorende informatie krijgt. 

De Otentic store is gelegen in hartje Antwerpen, meer specifiek op het hippe Zuid, in de Volkstraat 43. Elke maand organiseert Otentic een Otentic-Connect, een avond vol positieve vibes, live muziek met DJ Zohra en parfumentertainment. De eerstvolgende connect is gepland op 9 december 2015, hou dus zeker de website en Facebookpagina in de gaten.  

Otentic perfumes
7
Foto © Otentic
21.11.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten