0

Opera is stilaan een verslaving

F
Looks

2
09.08.2012
Geschreven door Tim Van Steenbergen

Afgelopen weekend naar zee getrokken en dat heeft me echt deugd gedaan.

Zon & regen, een glas Pimm's, op een terrasje mensen kijken en vooral inspiratie opdoen. Heerlijk gegeten in bistro De Kruidenmolen in Klemskerke. Nadien op tijd terug naar huis voor de allereerste aflevering van het tv-programma Het Goddelijke Monster. Ik heb er in ieder geval enorm van genoten en kijk écht al uit naar de volgende afleveringen. 

Maandag al een frisse start genomen op het atelier en we zijn alweer halverwege de week ... niet te snel ... Gisteren was ik de hele dag op mijn kantoor in Brussel voor de collectie Luc.Duchene. We zijn volop bezig met de aankoop voor de eigen winkels. Ondertussen zijn we ook al gestart met het ontwerpen voor de herfst- & wintercollectie 2012 - 2013. Vanavond is het opening van de shop in Antwerpen in de Schuttershofstraat, dus dat wordt een leuk feestje! Gisteren ben ik er al ff langs geweest om te zien of alles in orde is. Ik heb ook nog wat nieuwe silhouetten voor de etalage gemaakt. Daarna ben ik richting het MAS getrokken voor het 10-jarig bestaan van UPR. 

Deze ochtend heb ik nog een interview met de Gazet van Antwerpen en daarna leg ik de laatste hand aan mijn eigen zomercollectie 2012. Daarna hebben we nog een kleine twee weken voor de showrooms starten, goed op tijd dus en geen stress. Op naar het volgende dan! Wagners Siegfried eist momenteel veel tijd van me op. De opera duurt maar liefst vier uur en ik wil de muziek en sfeer tot in de puntjes kennen om er een mooi beeld in neer te zetten. Het is opera numero drie in de cyclus. De cyclus die we in 2013 integraal gaan hernemen. 14 uur dus, zal wel een lange zit worden. Die operamuziek werkt op den duur zo verslavend dat ik mezelf soms zingend betrapt. Ik heb wel geen ambities in die richting hoor. 

Tim-Scala-foto-Koen-Broos
2
Foto © Belmodo

Het deed me wel wat toen ik op het podium stond van het Scala in Milaan op de welbekende 'Maria Callas'-plek. Die bestaat dus echt! Het is de plaats op het podium waar het akoestisch het beste klinkt de zaal. Een magische plek, die ik vanaf nu weet zijn! Thuis staat de radio meestal op Klara Klassiek, daar gaat de poes zo lekker van rollen...
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten