0

Oostende, dé shopping stad aan zee!

F
News

4

VisitOostende geeft 2 volledige eindejaar outfits weg

Niets leuker dan ontspannen én winkelen aan zee! Oostende is de grootste badplaats van België waar je 7/7 terecht kan om jezelf te verwennen. Met een deugddoende wandeling op de dijk of op het strand, een heerlijke pannenkoek of verse garnaalkrokettjes... Puur genieten. Maar voor de fashionista's onder ons die een uitsapje naar zee graag combineren met een paar uurtjes winkelen is bij Oostende ook aan het goeie adres. De stad heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod qua shops, met autovrije zones waar je rustig van de ene winkel naar de andere kan flaneren. De bekende winkelketens vind je zij aan zij met gezellig boetiekjes waardoor makkelijk een originele outfit bij elkaar shopt.  

Met de feestdagen in zicht is de Koningin der Badsteden de ideale plek om kerstcadeautjes te vinden. Maar het belangrijkste tijdens the holidays is en blijft toch wel de outfit, toch?

Oostend dé shopping stad aan zee!
4
Foto © Arne Deboosere
Oostend dé shopping stad aan zee!
4
Foto © ANP

VisitOostende organiseert daarom een wedstrijd om een volledig nieuwe eindejaars outfit te winnen zodat je well dressed aan de feesttafel kan verschijnen. Doe mee en wie weet schuimen jij en je plus one op 5 december 2015 de Oostendse winkels af in het gezelschap van een professionele styliste

Be totally party proof dankzij VisitOostende!

Oostend dé shopping stad aan zee!
4
Foto © Ceravolo Tumblr
18.11.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten