0

Ontdek het Fashionclash Festival 2016

F
News

8

Zin in een fashion tripje? Ga naar de 8e editie van het internationale en interdisciplinaire FASHIONCLASH Festival in Maastricht.

FASHIONCLASH Festival 2016
8
Foto © Belmodo
Hermione_Flynn_142
8
Foto © Belmodo

FASHIONCLASH is all about fashion. Het internationale en interdisciplinaire modeplatform focust zich op een nieuwe generatie ontwerpers. Via dit platform kunnen jonge artiesten hun werk tonen, deze fashion art slaagt FASHIONCLASH erin om verschillende talenten, culturen en een groot modepubliek samen te brengen.

FASHIONCLASH Festival 2016
8
Foto © Belmodo
FASHIONCLASH Festival 2016
8
Foto © FASHIONCLASH

Om deze clash met fashion te creëren, organiseert FASHIONCLASH elk jaar hun Festival, waar alle jonge designers de kans krijgen hun werk te tonen. Deze pieces of art draaien allemaal rond mode: van fotografie, video's, juwelen, dansvoorstellingen en workshops tot accessoires of textiel. 

Dit 4-daagse festival is toegankelijk voor alle mode lovers en is de perfecte gelegenheid om nieuwe talenten te ontdekken én geïnspireerd te worden door deze fashion talents.

FASHIONCLASH Festival 2016
8
Foto © FASHIONCLASH
FASHIONCLASH Festival 2016
8
Foto © FASHIONCLASH

Dit jaar gaat het modefestival door van donderdag 30 juni 2016 tot zondag 3 juli 2016 in Maastricht. Het thema Heritage is als een rode draad door het hele festival en brengt het publiek in aanraking met de heritage kunst. Deze 4 dagen zijn gevuld met modeshows waar je collecties van onder andere Tom Van der Borght en Shalva Nikvashili kan bewonderen. Verder presenteren de afstuderende studenten MAFAD hun unieke collecties en kan je nog allerlei performances en exposities bekijken.

FASHIONCLASH Festival 2016
8
Foto © FASHIONCLASH

Om hun festival compleet te maken is er de Designer Market, waar een dertigtal ontwerpers de kans krijgen om hun ontwerpen aan het publiek te verkopen. Hier kan je unieke accessoires, sieraden en ook kleding op de kop tikken van Virgin Mary, Nele Maroquinerie, One Wolf, Mees en vele andere. 

See you there?

05.05.2016
Geschreven door Maria-Laura LambertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten