0

Ontdek de nieuwste Dermalogica producten

B
Skin care

3
18.12.2015
Geschreven door Michaël Schockaert

Dermalogica kiest resoluut voor een mooie & gezonde huid. Hier zijn de 5 nieuwste revolutionaire producten van het beauty merk. #beautyneversleeps

Maak plaats in je beauty kast en pas je dagelijks schoonheidsritueel aan, want hier zijn 5 beauty producten van Dermalogica die op weg zijn om een vaste plek in je dagelijkse routine te veroveren. Nieuwkomers of producten die je in 2016 zeker bij Dermalogica zal vinden. Meet het Charcoal Rescue Masque, de Overnight Retinol Repair, de Sheer Tint SPF20, de Hydrablur Primer en de Skin Soothing Hydrathing Lotion

Ontdek de nieuwste Dermalogica producten
3
Foto © Dermalogica

Het Charcoal Rescue Masque 'redt' de vermoeide of doffe huid. Het houtskool ingrediënt absorbeert onzuiverheden terwijl de zwavel de celvernieuwing stimuleert voor een stralende huid. Het masker zorgt voor een intensieve verzorging van de huid waardoor deze een boost krijgt. Dit product wordt gegarandeerd een bestseller, verkrijgbaar vanaf juli 2016 maar getest en ongelooflijk approvedUse whenever skin needs 'rescuing', up to 4 times a week.

Retinol is inmiddels alom gekend als een krachtig anti-aging ingrediënt. Meteen ook de reden waarom Dermalogica het ingrediënt in haar Overnight Retinol Repair product integreerde. Het product stimuleert celvernieuwing, vermindert tekenen van voortijdige huidveroudering, verbetert je teint en verstevigt de huid. Vanaf nu verkrijgbaar bij Dermalogica.

Toe aan een licht getinte hydraterende verzorging die de hele dag lang blijft zitten? Met dit product ben je beschermd tegen de schadelijke UV-stralen en tegelijkertijd wordt je skin texture verbeterd en worden fijne lijntjes gereduceerd. De Sheer Tint SPF20 combineert een hydraterende crème met zonnebescherming en is egaliserende primer. Vanaf nu verkrijgbaar bij Dermalogica.

Op zoek naar een beauty product wat je kan gebruiken alsof je een fotofilter kiest via Instagram? Dan is de Hydrablur Primer jouw hulpmiddel. De Hydrablur Primer vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, maakt blinkende huid mat en zorgt voor een stralende huid. Getest en voortaan 1 van mijn vaste waarde on the beauty side. Verkrijgbaar vanaf mei 2016. Nu alvast onmisbaar!

Dermalogica: De 5 sterprodcuten
3
Foto © Dermalogica

De Skin Soothing Hydrating Lotion is speciaal ontworpen voor tieners die last hebben van een droge en onzuivere huid. Onzuiverheden worden veroorzaakt door een vette huid, maar evengoed door een uitgedroogde huid omdat dit net de talgproductie triggert.

De olievrije moisturizer van Dermalogica verhelpt dit probleem want het zorgt ervoor dat het vocht in de huid weer in balans raakt waardoor de kans op onzuiverheden vermindert. Daarnaast vermindert het roodheid, irritatie en schilfertjes op het gezicht. Vanaf nu verkrijgbaar bij Dermalogica.

Alle producten zijn verkrijgbaar of zullen aangeboden worden na de lancering via de online store van Dermalogica. Of bezoek de flagship stores in Gent & Antwerpen voor nog meer Dermalogica tips & tricks
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten