0

Ontdek de H&M Conscious Exclusive-collectie

F
News

6

Benieuwd naar de Conscious Exclusive-collectie van H&M ? Wij hebben de beelden!

Je kon eerder al op Belmodo lezen dat Belgisch topmodel Elise Crombez de nieuwe muze van de H&M Conscious Exclusive-collectie is. Nu hebben we ook exclusieve beelden van de samenwerking en de collectie. Voor de campagne sloeg H&M de handen in elkaar met Elise Crombez en 5 getalenteerde Belgische modefotografen. Elke fotograaf kreeg de opdracht om aan de slag te gaan met een silhouet uit de Conscious Exclusive-collectie en om zijn of haar interpretatie van de collectie te brengen met Elise als muze.

Dirk Alexander voor H&M
6
Foto © Dirk Alexander
Zeb Daemen voor H&M
6
Foto © Zeb Daemen

En we moeten toegeven; de resultaten stellen niet teleur! Elise poseerde op de Kalmthoutse Heide voor de lens van Dirk Alexander in een trouwjurk van organisch katoen. Tijdens de shoot met fotograaf Zeb Daemen droeg het model dan weer iets helemaal anders. De blazer op de foto is gemaakt van tencel en wol en heeft een open rug.

Athos Burez voor H&M
6
Foto © Athos Burez
Jana Germanus voor H&M
6
Foto © Jana Germanus
Charlotte Gesquière voor H&M
6
Foto © Charlotte Gesquière

De Conscious Exclusive-collectie bestaat uit een 30-tal stuks, waaronder een galajurk van tencel en organische zijde waar fotografe Jana Germanus mee aan de slag ging. Ze nam Elise mee naar ‘The Antique Shop’ in Knokke en maakte daar een prachtig portret. Athos Burez koos ook voor een jurk en fotografeerde die in een magische, feeërieke sfeer. Ten slotte trokken de Gentse Charlotte Gesquière en model Elise Crombez naar Oostduinkerke om een rok van katoen en organisch linnen op de gevoelige plaat te leggen.

De samenwerking resulteerde in een reeks prachtige foto's die de kleren van de nieuwe H&M Conscious Exclusive-collectie nog cooler maken. #WeWant! De collectie is vanaf 7 april te koop op de webshop van H&M en in geselecteerde winkels.

30.03.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten