0

ONLY & SONS loves Sean Dhondt

F
News

6
24.02.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Sean Dhondt, televisie presentator, radio host, muzikant en nu ook fashion influencer voor ONLY & SONS!

ONLY & SONS, het rauwe Deense broertje van o.a. Jack and Jones en Only kon hottie Sean Dhondt strikken als ambassadeur en model voor haar voorjaarscampagne.

Sean koos uit de collectie een aantal stuks die het beste bij zijn nonchalante persoonlijkheid passen en trok met de mensen van ONLY & SONS naar Kopenhagen om hun samenwerking op de gevoelige plaat vast te leggen. Het resultaat? Een stoere, edgy fotoshoot waar ons hart een tikkeltje sneller van gaat slaan!

Sean Dhondt voor ONLY&SONS;
6
Foto © ONLY&SONS;
Sean Dhondt voor ONLY&SONS;
6
Foto © ONLY&SONS;

Sean liet zijn favoriete ONLY & SONS-stuks aan de wereld zien op een underground party in The Dirty Rabbit in Antwerpen en Belmodo kreeg de exclusieve kans om de ambassadeur van ONLY & SONS kort op de rooster te leggen. 

Wat is je favoriete stuk van de ONLY & SONS brought to you by Sean Dhondt-collectie?

"De outfit die ik vanavond aanheb is eigenlijk een combinatie van mijn favoriete stukken, al ben ik fan van alle items. De stuks die ik heb uitgekozen zijn heel casual en simpel, maar tegelijkertijd ook stijlvol, helemaal mijn ding."

Waarom is ONLY & SONS zo 'Sean Dhont'?

"Heel simpel, ONLY & SONS brengt de kledij die ik anders, mochten wij niet samenwerken, ook zou gaan kopen. Ik werkte in het verleden al met heel wat merken samen, maar die samenwerkingen verliepen altijd vrij oppervlakkig. Met de mensen van ONLY & SONS had ik onmiddellijk een toffe klik. Ze namen mij ook mee naar Kopenhagen zodat ik kon zien van waar het merk komt en hoe het daar leeft. Ik voel me helemaal geen wandelend reclamebord, want ik krijg enorm veel vrijheid en mag met alles m'n eigen ding doen. Het is de 1e keer dat ik dat met een merk heb."

Loom Jog Pants - €59,95
6
Foto © ONLY&SONS;
V-neck t-shirt - €19.95
6
Foto © ONLY&SONS;
Haven Sweat Parka - €69,95
6
Foto © ONLY&SONS;

Ben jij bewust bezig met mode?

"Mijn vrouw Allison is heel wat bewuster met mode bezig dan ik. Ik volg vooral mijn buikgevoel en hou me niet echt bezig met trends. De mannen van ONLY & SONS weten dat ook, en kennen mij ondertussen al. Ze weten dat ik fan ben van grijze en zwarte jeans, en alle tinten daartussen, maar dat ik absoluut niets heb met blauwe kledij."

Hoe zou jij je stijl - en dus de ONLY & SONS-stuks die je uitkoos - omschrijven?

"Heel casual, zo'n beetje go with the flow. Ik draag graag stuks die gemakkelijk zitten, maar er toch goed uitzien, en dat is bij deze collectie zeker het geval. ONLY & SONS heeft bijvoorbeeld long line shirts in hun collectie zitten, en voor iemand die zo groot is als ik, is dat echt een must."

Deze collectie is wat ons betreft even hot als Sean zelf en heeft een hoog hebben-gehalte. Go get 'em tigers!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten