0

On the road

F
News

5
29.07.2015
Geschreven door Frank Symons

Voor de job vlieg ik wekelijks zowat Europa rond. Voor het aansturen van mijn team brand ambassadors, het opleiden van bartenders en meetings allerhande.

Voor de job vlieg ik wekelijks zowat Europa rond. Voor het aansturen van mijn team brand ambassadors, het opleiden van bartenders en meetings allerhande. Dat is modern, maar ook erg tijdrovend. Gelukkig vinden die meetings vaak plaats in Londen - nog altijd het epicentrum van de cocktail - of ik trein van daaruit richting Laverstoke, waar de distilleerderij en ook het bezoekerscentrum van Bombay Sapphire zijn gevestigd. Mocht je in de buurt zijn is een bezoek zeker de moeite, als beloning krijg je tevens een lekkere Bombay & tonic! Vertrekken doe ik dan van de luchthaven van Antwerpen (vooralsnog niet Brussel Noord), wat een heuse luxe is: ik woon op pakweg tien minuten rijden en je hoeft daar slechts een kwartier voor vertrek aanwezig te zijn. Time is money. Of langer slapen. Voor beide valt veel te zeggen.

Frank Symons On the road BELMODO
5
Foto © Frank Symons On the road BELMODO

Inmiddels is het een bijna routineuze reis geworden: Antwerpen - Londen - Laverstoke. Maar hoe routineus de reis, hoe verrassend telkens opnieuw de Laverstoke avonturen. Hier doorgaans geen meetings, maar frisse ontmoetingen met VIP’s die de perfecte gin-tonic onder de knie willen krijgen, leergierige bartenders die de moeder van de moderne London Dry Gins komen bezoeken. Of samen met master distiller Nik Fordham nieuwe cocktails bespreken. En ook uitproberen.

Frank Symons On the road BELMODO
5
Foto © Frank Symons On the road BELMODO

Na een jarenlange verbouwing, werd vorig jaar Laverstoke Mill - een oude paper mill - geopend in het landelijke graafschap Hampshire, ten zuidwesten van Londen. Zowel distilleerderij als bezoekerscentrum van Bombay Sapphire werden er gevestigd. Een echte aanrader, al zeg ik het zelf.

Frank Symons On the road BELMODO
5
Foto © Frank Symons On the road BELMODO
Frank Symons On the road BELMODO
5
Foto © Frank Symons On the road BELMODOWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten