0

Oh My Kids en Anne Kurris

F
News

7

Op zoeke naar leuke kidslabels voor je kinderen deze winter? Ontdek de Belgische merken Oh My Kids en Anne Kurris.

Naast Ine Dehaes, Aymara, GoldfishCaroline Bosmans zijn er nog zoveel onafhankelijke èn Belgische labels te ontdekken voor onze mini-me's. Want het is zo belangrijk om onze (fashion) kennis aan de jongere generatie door te geven, toch?

1. Oh My Kids

Oh My Kids
7
Foto © Oh My Kids
Oh My Kids
7
Foto © Oh My Kids
Oh My Kids
7
Foto © Oh My Kids

Sinds 2011 maakt Oh My Kids hippe stuks met geometrische prints voor de kleinsten onder ons. De collectie wekte direct de interesse van verschillende concept stores waaronder Hunting & Collecting in Brussel. Maar Oh My Kids reikt verder dan de Belgische landsgrenzen, mede dankzij social media tool Instagram en hun eigen webshop: de handgemaakte (!) stuks zijn verkrijgbaar in winkels binnen Europa en Amerika.

2. Anne Kurris

Een gevestigde naam in het landschap van kindermode is zonder twijfel Anne Kurris. Sinds 1998 brengt de ontwerpster jaarlijks nieuwe collecties op de markt die tot de kinderlijke verbeelding spreken: aparte stuks met net dat tikkeltje meer voor modebewuste kids die er graag speciaal bijlopen.

 

Haar bereik is niet te onderschatten: zowel Londen (Liberty, Selfridges), New York (Barneys) en Parijs (Le Bon Marché) verdelen haar collectie wereldwijd.

Anne Kurris
7
Foto © Anne Kurris
Anne Kurris
7
Foto © Anne Kurris
Anne Kurris
7
Foto © Anne Kurris
12.09.2015
Geschreven door Margot DeclerckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten