0

Office Life

F
News

2
03.10.2016
Geschreven door Gaelle Van Lede

Pure, het bureau waar ik al twee een half jaar werk, werd opgericht door Tom & Stijn. Zij zijn partners in zaken en in de liefde. Sinds kort vervolledigt Nadia ons team.

Tom is de diva van ons 4, hij is heel gevoelig aan lawaai en nagelbijten, en needs to be in control. Stijn keeps it cool, soms hoor je hem urenlang niet en tokkelt hij onvermoeibaar op zijn computer. He makes things happen. Ik vond daartussen wel mijn plaatsje, ik leer heel veel van hen bij en the secret to succes is to have fun: bij Pure werken we hard maar lachen we ons samen een breuk. Nadia is er sinds een maand, en ik hoop dat ze het met ons volhoudt, we zijn geen gewoon trio!

Het Pure-kantoor
2
Foto © Gaelle Van Lede

Tijdens de Monday meeting bespreken we wat er moet gebeuren, dit duurt ongeveer een uurtje and then we’re good to go! Concreet zorgen wij voor persvisibiliteit van onze klanten. Dat kan op verschillende manieren, door middel van artikels over onze merken, product placements, interviews met onze designers of fashion shoots. En dan tellen we het online gegeven en de influencer market nog niet mee! 

Wij werken hoofdzakelijk voor modemerken zoals & Other Stories, Paul Smith, Calzedonia, Intimissimi & Tezenis, Weekday, Léo, Woolrich, de Bijenkorf, AM/G Suits, Akaso en Magliamo. Verder vertegenwoordigen we de cosmeticamerken Caudalie & Annayaké. hebben we een aantal lifestyle brands en doen we projecten projecten voor Disney of het MAD. Genoeg werk dus!

Sit back & enjoy mijn komende posts!

Xx

Gaelle
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten