0

NV by Leonie, celebrating friendship

F
News

3
24.05.2015
Geschreven door Nathalie Vleeschouwer

In de 25 jaar dat ik als ontwerpster actief ben, ontmoette ik al veel bijzondere mensen, een daarvan is creatieve duizendpoot Leonie Gysel.

In de 25 jaar dat ik als ontwerpster actief ben, ontmoette ik al veel bijzondere mensen, een daarvan is creatieve duizendpoot Leonie Gysel. We hebben twee verschillende achtergronden, maar delen onze verjaardag (28 oktober), we zijn allebei dedicated working moms, maar gaan ook helemaal voor onze job.

NV by Leonie, celebrating friendship
3
Foto © Nathalie Vleeschouwer

Een voordeel aan België’s kleine oppervlakte, is dat we al snel elkaars werk ontdekten. Leonie’s hair & make-up skills versterken al jaren de campagnebeelden en lookbooks van mijn collecties en Leonie draagt als zangeres én fan al jaren mijn ontwerpen op het podium bij Zita Swoon en Arsenal.

Door de vele uren samen achter de schermen van de fotoshoots aan het werk te zijn, zijn we ook buiten de werkvloer echte vriendinnen geworden. Ik zag Leonies kinderen op de wereld komen en zij gaf mijn dochters hun eerste make-up advies …

NV by Leonie, celebrating friendship
3
Foto © Nathalie Vleeschouwer

2015 is voor elk een feestjaar om verschillende redenen, maar de we vonden de tijd ook rijp om samen te vieren! Het voelde voor ons allebei erg logisch aan om onze creativiteit te bundelen en daar kwam dan deze collection collab uit voort.

Het was voor ons ook heel belangrijk om alle beslissingen van ontwerp tot stofkeuze samen te maken als equal partners. We willen met de ontwerpen de real women eren en kozen daarom voor zwart als collectiekleur: Let your personality shine through!

Nathalie Vleeschouwer by Leonie is een rock’n roll bubble collection geworden van drie stage proof items: de sleeveless long ‘Diva dress’ met sexy rugdecolleté, de speelse ‘Funky dress’ en ‘Move me sweater’ met opdruk. Leonie zal de collectie zelf dragen op het podium van de Ancienne Belgique voor de uitverkochte concertreeks van Arsenal.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten