0

Nooit meer diëten

B
News / News

5
11.01.2016
Geschreven door Sandra Bekkari

Mensen motiveren en inspireren naar een gezondere levensstijl is mijn passie!

Het nieuwe jaar is al goed van start gegaan met gezellige etentjes en zware feestjes! Na alle heerlijke hapjes en bijbehorende drankjes is het tijd om de goede voornemens waar te maken met een healthy lifestyle!

Zo'n 20 jaar ben ik al actief in de boeiende wereld van voeding en gezondheid. In 2008 ontwikkelde ik de Sana-methode: een manier om mensen stap voor stap te begeleiden naar een gezonder eetpatroon. Een haalbaar stappenplan met als resultaat een gezonder, slanker en energieker leven.

In mijn nieuwe boeken 'Nooit meer diëten 1 en 2' vind je alles over de Sana-methode. Met heel veel plezier geef ik jullie de komende 2 weken tips, receptideëen en inspiratie om deze keer de goede voornemens waar te maken. 

Nooit meer diëten!
5
Foto © Sandra Bekkari
Nooit meer diëten!
5
Foto © Sandra Bekkari

Fashionista

Naast mijn passie voor voeding en gezondheid ben ik erg into fashion. Op mijn 42-jarige leeftijd vind ik het nog steeds leuk om eens een modeshow of -shoot te doen! Verder ben ik een echte filmaddict. Jaarlijks trek ik samen met mijn man richting het Filmfestival van Cannes om de nieuwste films te bekijken.

Ik ben trotse mama van Anna (10 jaar) en heb 2 schatten van stiefkinderen: Josefien (16 jaar) en Andreas (19 jaar). Ze zijn mijn ultieme proefkonijnen om gezinsvriendelijke recepten uit te werken!

Nooit meer diëten!
5
Foto © Sandra Dekkari
Nooit meer diëten!
5
Foto © Sandra BekkariWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten