0

Nike's #BetterForIt

F
News

6

Nike zorgt er voor dat 'nee, dat kan ik niet' omgetoverd wordt tot een 'hell yes, I got this' in hun nieuwe campagne.

Januari is zo goed als voorbij en dan is het meestal terugkijken op je New Year's resolutions en beseffen dat ze niet meer zo precies worden opgevolgd... Aangezien veel goede voornemens met meer beweging en sport te maken hebben is het niet altijd evident om die vol te houden. Zeker niet als je, zoals ik, weinig tot geen conditie hebt en liever in de zetel met een pot Ben & Jerry's op de schoot zit...

Toch weten we allemaal dat beweging echt wel beter is dan een grote dosis ice cream, toch? Nike begrijpt het #thestruggleisreal concept en wil vrouwen zoals jij en ik heel graag helpen om toch te moven. Vandaar hun #BetterForIt-campagne die zich er op focust om vrouwen te inspireren en te motiveren.

Nike's #BetterForIt
6
Foto © Nike

Op de 21 Days Of Better For It website kan je een quiz doen waarmee je een op maat gemaakt trainingschema krijgt. Ben je absolute beginner of al helemaal verslaafd aan een dagelijkse work-out? Welk type vrouw je ook bent, Nike biedt je een excellent schema aan die volledig bij je past. Zo krijg je als beginner een schema van 3 work outs per week, heeft de iets gevorderde 4 work outs op de planning staan en is de fitness freak gezegend met 6 work outs.

Nike's #BetterForIt
6
Foto © Nike
Nike's #BetterForIt
6
Foto © Nike
Nike's #BetterForIt
6
Foto © Nike
"#betterforit is more than just a hashtag. It’s a call to action to share, promote and embrace women’s fitness and sports." - Nike

In een serie filmpjes die terug te vinden zijn op YouTube zie je verschillende vrouwen die elk hun eigen bedenkingen hebben voor, tijdens en na het sporten. Ontzettend herkenbaar en het werkt ook motiverend en inspirerend. Check zeker hun YouTube-kanaal, want er staan nog een heleboel filmpjes op die perfect samenvatten hoe het er in ons hoofd aan toe kan gaan.

Nike start dit jaar met een preview van Margot vs Lily - een Better For It Production, een 8-afleveringen lange originele serie gemaakt in samenwerking met gevierd filmmaker Alfonso Gomez-Rejon, geprezen regisseur Tricia Brock en bestselling auteur Jesse Andrews. 

Vanaf maandag 1 februari 2016 komt de 1e aflevering uit en vanaf dan is er elke maandag een nieuwe aflevering te zien. Hierin doen 2 zusjes hun uiterste best om een weddenschap tot een goed einde te brengen. Margot is eerder mijn type meisje, food en op de bank zitten zijn de primaire activiteiten terwijl Lily in het rond huppelt alsof het niks is en dit ook op haar eigen fitness channel aan de wereld laat zien. 

Lily krijgt de uitdaging om meer vrienden te maken en Margot moet haar eigen excercise channel beginnen. Het resultaat is een animerende serie waarin we de meisjes op de voet volgen. Quite the adventure...

Nike's #BetterForIt
6
Foto © Nike

Ook al hebben we ontzettend veel fitness goeroes en fit girl inspirations, het is verademend om een campagne te zien die real is. Nu is 't gewoon aan jou, en aan mij, om vol te houden. Als het van Nike afhangt kunnen we het aan, stuk voor stuk. You go, girl!

De 1ste afleveringen kan je alvast hieronder checken!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten