0

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit

F
News

5

Sneaker lovers, er is weer een paar Nike's die in je schoenkast thuis horen!

De Nike Air Force 1 is absoluut legendarisch. Origineel weggelegd voor basketballers maar de schoenen zijn uitgegroeid tot een echt street style must have. Ik heb net een paar zwarte Nike Wmns Air Force 1 Mid '07 Le besteld bij Sarenza, maar ik had achteraf bekeken beter een beetje gewacht; Nike kwam namelijk met het nieuws dat ze met een prachtig paar Nike Air Force 1's naar buiten komen! 

De Nike Air Force 1 Ultra Flyknit blijft de alom bekende stijl en vorm aanhouden maar deze keer is 'm vervaardigd uit ontzettend licht materiaal. Het ademende, lightweight Flyknit materiaal zorgt er voor dat deze versie de helft lichter is dan de originele shoes.

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit
5
Foto © Nike
Nike Air Force 1 Ultra Flyknit
5
Foto © Nike
Nike Air Force 1 Ultra Flyknit
5
Foto © Nike

De inspiratie haalden de ontwerpers uit eigen ervaring. Ze ondergingen 12 uur lange strolls in de hete, zomerse straten van Parijs en kwamen op het idee dat de schoen lichter en nog aangenamer om dragen moesten worden.

Ze wouden de originele versie natuurlijk alle eer aandoen, dus de meest kenmerkende elementen vind je nog steeds terug in dit nieuwe design. 

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit
5
Foto © Nike

De schoenen zijn vanaf donderdag 28 januari 2016 beschikbaar op nike.com en in retailers wereldwijd. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten