0

Nieuwe uitdaging: Bar Bakeliet

F
News

5
04.11.2015
Geschreven door Red Juliet

Alsof we nog niet genoeg uitdagingen hebben, heeft Tim onlangs besloten een koffiebar te openen. Hier droomt hij al zo lang van.

bar1
5
Foto © Belmodo
Nieuwe uitdaging: Bar Bakeliet
5
Foto © Red Juliet

Tim is een echte mensenmens. Hij soigneert, verzorgt en bedient de mensen graag en staat altijd klaar voor een fijne babbel. Dat doet hij ook in onze B&B. Ook daar is het vooral Tim die voor het ontbijt zorgt en graag met de gasten blijft keuvelen bij een kop koffie.

Hij heeft 17 jaar in de sociale sector gewerkt, en ook daar zijn je sociale kwaliteiten van groot belang. Die ervaring kan hij goed gebruiken. Heerlijk wel, een concept bedenken en een bar helemaal samen mogen inrichten. We hebben wel nog heel wat vragen en nog erg veel te doen. Maar de inrichting zit alvast goed.

Tim heeft de Facebookgroep The Vintage market opgestart, ondertussen al een vrij grote groep met meer dan 25.000 leden. Mensen kunnen er mooie vintage/designstukken te koop aanbieden en aankopen. Zo hebben wij ondertussen ook al een stevige verzameling van meubels en decoratie voor ons thuis, de B&B en nu ook voor de bar.

Nieuwe uitdaging: Bar Bakeliet
5
Foto © Red Juliet
Nieuwe uitdaging: Bar Bakeliet
5
Foto © Red Juliet

Tims grote vondst is een jukebox uit de jaren '60, een prachtstuk met mooie lichtjes en alles erop en eraan. Een droom die uitkomt voor hem! We hebben zo ook al een originele houten kickertafel gescoord. Mooi en supertof voor klein en groot. Ik vind dat alvast heel leuk! Nostalgie

Ook een mooie originele jaren '50-zetel en bijhorende clubzeteltjes, tafels, stoelen, noem maar op, alles heeft een verhaal… Zelfs het koffiemachine moest de juiste look hebben. Het is een erg degelijk (niet vintage!) Faema koffiemachine geworden met een prachtig design.

Het wordt een stijlvolle, maar toch gezellige plek, waar je graag wil blijven hangen in een zetel met een goed boek of magazine, waar je een plaatje kan opzetten of waar je je even goed met je laptop kan installeren. Maar ook een plek waar je met je kinderen terecht kan of waar je op vrijdagavond met vrienden of vriendinnen een aperoke kan komen drinken met een hapje erbij. Het plaatje klopt alvast, nu de praktische zaken nog even uitwerken en hopelijk kunnen we eind november openen!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten