0

Nieuwe shops waar je naartoe moet

F
Looks

10

De solden zijn ideaal om nieuwe winkels te leren kennen. Zowel online als offline gingen er onlangs een aantal leuke shops open.

& Other Stories Hasselt

Belmodo-shop-openings-other-stories
10
Foto © &Other; Stories

Na Antwerpen, Brussel en Gent mag ook Hasselt het kleine broertje van H&M ontvangen. De winkel ligt middenin het historisch centrum van de Limburgse stad, Hoogstraat 4. Net zoals in Gent zal de winkel twee verdiepen hebben en 430 m² groot zijn. In de lente van 2017 kun je er de nieuwe collecties shoppen.

Convoi

Belmodo-shop-openings-Convoi-1
10
Foto © Convoi

21 juni 2016 ging de eerste container shopping village open in Antwerpen. In de 45 winkels kan je niet enkel shoppen, maar ook eten. Deze zomer vind je de containers terug op het Eilandje, bij het MAS en de haven. 

Lore Van Keer

Belmodo-shop-openings-Lore-Van-Keer
10
Foto © Lore Van Keer

Op 1 juli 2016 ging de webshop van Lore Van Keer online. Haar abstracte, op architectuur geïnspireerde collecties zijn nu letterlijk one click away! Je vindt er niet al haar creaties terug, maar vind je wel terug in haar flagship store in Wolvertem.

Nordikk

Belmodo-shop-openings-hero-image
10
Foto © Nordikk

Na een winkel in Elsene, kan je nu ook tercht op de website van de winkel. Je vindt er alles dat Scandinavisch is terug, met de focus op fashion. Nu hoef je niet meer naar het drukke Brussel om te shoppen!

Villa Francine

Belmodo-shop-openings-Villa-Franci-2
10
Foto © Villa Francine
Belmodo-shop-openings-Villa-Francine-1
10
Foto © Villa Francine

De dijk van Oostende is een nieuwe pop-up shop rijker. Véronique en Hélène lanceren er een eigen collectie die zeker de moeite waard is.

Ponies in the sky

Belmodo-shop-openings-Teva-
10
Foto © Teva

Het pop-upsalon in de Antwerp Tower is open van 10 juni 2016 tot 30 september 2016. Je kan er je haren laten knippen en sportsokken en prachtige Teva sandalen kopen.

Sissy-boy

Belmodo-shop-openings-Sissy-Boy-2
10
Foto © Sissy-Boy
Belmodo-shop-opening-sissy-boy-1
10
Foto © Sissy-Boy

Hasselt mag naast een nieuwe & Other Stories ook een Sissy-Boy verwelkomen. Bij Sissy-Boy vind je alles wat family lifestyle is terug. Niet getreurd voor wie Hasselt wat ver lijkt. De komende maanden mogen we ook nog filialen verwachten in Gent, Knokke en Brugge!

Deze winkels zijn ideaal om te ontdekken tijdens de zomermaanden!

05.07.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten