0

Nieuw schooljaar, nieuwe pop-ups

F
News

2

Pop-ups horen niet enkel bij de zomer, dit fenomeen is heel wat meer dan cocktailbars! Wij zochten de leukste nieuwe pop-ups van het seizoen uit voor jou.

Wie aan pop-ups denkt, denkt vooral aan fake stranden die een aantal maanden geopend worden, bijbehorende cocktailbars en veel tapas eten, maar ook in de herfst vind je sowieso toffe zaken terug waar je eventjes van kunt genieten.

#ikkoopbelgisch bij Juttu

Pop-ups zijn geen onbekende voor Juttu. Iedere 6 à 8 weken worden nieuwe merken in de kijker gezet in hun pop-upspace. Deze keer zetten Juttu, Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen enkele sterke Belgische brands in de kijker. Je vindt werkelijk alles terug, van fashion tot design tot accessoires, alles in verschillende prijssegmenten. 

De merken:

  • Edelplast
  • Helix
  • Emely Van Impe
  • Madame Volt
  • Re-do
  • Studio Bibette
  • Roche Rouge
  • Hausmerk

JUTTU Brugge: Noordzandstraat 54, 8000 Brugge
JUTTU Roeselare: Ooststraat 20/22, 8800 Roeselare
JUTTU Antwerpen: Meir 19, 2000 Antwerpen

Ponies in the sky

Deze pop-up is al even aan de gang, maar hij is zo hard de moeite waard. Deze temporary store in de Antwerp tower biedt een collectie die typisch is voor de twee merken. Je kan er nog terecht tot 30 september om sandelen, sweaters, cut-offjeansbroeken enz. Ponies in the Sky is een collectief die hair fashion, mode én Teva's samenbrengt.

Van Ertbornstraat 10, 2018 Antwerpen, verdieping 14

Smart in the city

Smart City
2
Foto © Smart

The Mercedes House in Brussel wordt in een nieuw jasje gestopt vanaf 5 augustus 2016 tot en met 15 juni 2017. Je kan er langsgaan voor informatie, een testrit, een gezellige babbel of om in stilte te vergaderen. Of je gaat er langs om heerlijk te dineren in het restaurant WY Brussels. Jonge kunstenaars en creatieve persoonlijkheden krijgen op het free podium de kans om hun talenten te tonen.

Bodenbroekstraat 22-24, 1000 Brussel

Les Folies

Deze maand kan je in de nieuwe Les Folies pop-up in Antwerpen terecht waar tasting, shopping en events allemaal onder een dak ondergebracht worden. Je kan al langer de betaalbare merken online kopen, maar nu kan je dus ook terecht in de koekenstad. Les Folies opende al eendaagse pop-ups in verschillende steden, maar nu kan je dus een maand lang genieten van het offline shoppen.

Kronenburgstraat 90, 2000 Antwerpen

Bij welke pop-up ga jij langs?

11.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten