0

Nieuw: chocoladeparfum

B
Fragrances

5

Voor al wie verzot is op chocolade, goed nieuws want het eerste chocoladeparfum werd geïntroduceerd op de markt.

Wij zijn verzot op de zoetigheid die in meer 1.000 verschillende vormen en smaken verkrijgbaar is. Het smelt op je mond, is heerlijk bij warme melk en is voor iedereen een moment van genot. We’re talking about chocolate.

Hmmm the smell of chocolatperfume
5
Foto © Patrick Mertens

Maar wat als we het product eens gebruiken voor iets nieuws, iets totally different? Parfum misschien? 

En ja, geurkunstenaar Peter De Cupere ontwikkelde samen met meester-chocolatier Patrick Mertens en Inge Lijnen van Chocoladehuis BOON uit Hasselt een chocolade parfumflesje in de vorm van een cacaoboon. In de chocolade flacon zit de geur COCOA 5 SENSES, een ‘Eau de Cocoa’ die als een eetbaar parfum op de huid verstoven kan worden.

Hmmm the smell of chocolatperfume
5
Foto © Patrick Mertens

Deze fragrance gaat uit van een feest voor de 5 zintuigen. Het kraken van de chocolade, de vormgeving van de unieke flacon, de overweldigende geur van cacao in combinatie met een sensationele smaak en het gevoel van de chocolade op je huid. Je waant je met dit chocoladeparfum in de zevende hemel

Hmmm the smell of chocolatperfume
5
Foto © Patrick Mertens

Op zondag 20 september 2015 is COCOA 5 SENSES gelanceerd op de wereldtentoonstelling in Milaan en kadert een uniek project van Gluon. Deze organisatie ontwikkelt projecten op de crossing borders tussen beeldende kunst, wetenschap, industrie en ambachten. 

 Hmmm the smell of chocolatperfume
5
Foto © Patrick Mertens

Gluon bracht 5 belangrijke Belgische kunstenaars en chocoladeprofessionals samen, om na te denken over een exclusieve reeks chocoladestructuren die de verschillende stappen in de creatie van chocolade verbeelden.

Je shopt het parfum COCOA 5 SENSES bij Chocoladehuis BOON in Hasselt. Verkrijgbaar in 2 formaten en vanaf € 49. Hét cadeau voor de ultieme chocoholic!

05.10.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten