0

New window Giovane

F
News

4
02.09.2015
Geschreven door Lieselot Wille

Lieselot Wille over het inrichten van de etalage van de Belgische winkel Giovane.

Naast JuliaJune richt ik ook de etalages in voor het Belgische merk Giovane. Dit label staat voor een zelfzekere, modebewuste vrouw die de mode beleeft op haar manier. Ze is voor mij de oudere zus van JuliaJune, die streeft naar elegantie en enorm belang hecht aan comfort. De look is edgy, de snit onberispelijk, de stoffen luxueus & de details geraffineerd. Deze mix maakt van Giovane uniek.

Hectische dag

Vandaag veranderen de etalages van Giovane veranderd worden, Giovane heeft 2 eigen winkels in Sint-Martens-Latem & Knokke.

New window Giovane
4
Foto © Lieselot Wille

Volgende week geven we namelijk een giveaway in onze eigen winkels (JuliaJune & Giovane). Ik ben nog maar net terug uit vakantie & mocht ik er dus direct invliegen. De etalages moesten aangepast worden in functie van een nieuw thema en terwijl moest ik rekening houden met de giveaway.

Bij Giovane geven we voor de gelegenheid een shoppingbag in pythonprint weg. Die print vind je terug in verschillende stukken van de collectie. De winkel is vrij groot & telt 8 paspoppen, die ik heb aangekleed met diezelfde print in combi met zwart. Als deco heb ik gekozen om het simpel maar stijlvol te houden met linten die een gordijn vormen achter de silhouetten.

New window Giovane
4
Foto © Lieselot Wille

Voor het modemerk Giovane is het helemaal anders werken als voor de etalages van JuliaJune, maar daarom niet minder interessant & boeiend. Het is telkens weer een uitdaging! Het is een kwestie van een klik te maken en me de vrouw achter het merk in te beelden.

New window Giovane
4
Foto © Lieselot Wille

Easy to wear, easy to love!

Discover our autumn ’15 collection and receive a gift with your purchase!

Saturday 5/09 till Sunday 13/09
Lippenslaan 287 - Knokke
K. Maenhoutstraat 4 - Sint-Martens-Latem

Love, Lieselot
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten