0

New challenges!

F

4
21.05.2015
Geschreven door Elfi De Bruyn

Time flies! We zijn al toe aan de laatste (en meteen ook de leukste, hihi) post.

Time flies! We zijn al toe aan de laatste (en meteen ook de leukste, hihi) post.

Deze 3 weken vlogen voorbij en ik moet toegeven dat ik aan het begin van dit dagboekavontuur nooit had gedacht überhaupt te kunnen schrijven.

Net daarom ben ik Belmodo tv zo(t) dankbaar. Mijn mailbox stond de afgelopen weken niet stil. Zelfs van mijn papa kreeg ik een hartverwarmend berichtje toegestuurd dat hij trots was op mijn kwetsbaarheid. Laat ik me dus vooral nu niet inhouden.

Elfi de Bruyne New Challenges! BELMODO
4
Foto © Elfi de Bruyne New Challenges! BELMODO

Meer nog: ik wil dit blijven doen. Ja, ik kreeg de smaak te pakken. Want wanneer ik tegen het einde van de week door mijn (Instagram) foto's ga, bedenk ik pas hoeveel leuks er zoal op me afkomt.

Zo was mijn weekend gevuld met schrijven (#sameoldstory), daten met vriendinnen, een vrijgezellenworkshop en een fijne zondagavond met lekker eten en een nog heerlijker gezelschap.

Ik mocht naar de singlevoorstelling van het Gentse rap trio Uberdope. Niet alleen de muziek (#SWAG), maar ook de locatie verraste me. Check it!

Elfi de Bruyne New Challenges! BELMODO
4
Foto © Elfi de Bruyne New Challenges! BELMODO

Altijd leuk wanneer je 9 jaar ergens woont en een nieuw magisch plekje ontdekt. Tijdens de zomer kan je hier in de tuin komen picknicken.

De kers op de taart? Die houd ik voor het einde. Klaar? Ik hoop wel van want ik loop al ruim een jaar rond met deze droom. Een verrassing die ik EIN-DE-LIJK (#fjiew) mag delen met jullie. Geloof me, als Ram ben ik best ongeduldig dus wat een geluk dat ik mijn nagels tot nu heb kunnen sparen.

Ik vind het best spannend. Het is dan ook (denk ik) mijn grootste uitdaging tot nu toe: ik begin aan mijn 3de boek!

Letterlijk een nieuw hoofdstuk. Can't wait! Voor mijn 3de boek ga ik op zoek naar het kleine geluk.

Met behulp van mijn eigen ervaringen en van enkele creatievelingen die ik op mijn weg ben tegengekomen, daag ik mezelf en anderen uit om samen de zoektocht naar een, zeg maar, happy heart aan te gaan.

Maar dan écht. En kwetsbaarheid hoort daar nu eenmaal bij. Zo zie je maar dat jullie me onbewust dat ene extra duwtje in de rug hebben gegeven.

Elfi de Bruyne New Challenges! BELMODO
4
Foto © Elfi de Bruyne New Challenges! BELMODO

Net hetzelfde met paaldansen. Je eigen grenzen verleggen en doorzetten ondanks alles. Geloof me, het is het echt waard. #KICKASS

Eindigen doe ik in stijl en met een happy split. Waar deze weg stopt, ligt nu een heel nieuw avontuur in front of me. And boy, I'M READY.

MOOI. 't LEVEN IS MOOI

#NIETTEDOEN
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten