0

National Kiss and Make Up Day

F
News

7

Wij zeggen 'vergeven' en 'het weer bijleggen', maar in Amerika heet het 'kiss and make up'. Ze hebben er zelfs een dag aan gewijd: de National Kiss and Make Up Day.

Is it too late now to say sorry? Justin B. mag er dan nog aan twijfelen, wij weten zeker dat het nooit te laat is om je excuses aan te bieden en ruzies uit te praten.

De ideale dag om dat te doen is echt gewoon vandaag! In Amerika vieren ze vandaag namelijk de National Kiss and Make Up Day. Nationale bijlegdag, zeg maar. Het is een feestdag die we graag adopteren hier in België.  

National Kiss and Make Up Day
7
Foto © Kaart Blanche
National Kiss and Make Up Day
7
Foto © Kaart Blanche

De simpelste manier om sorry te zeggen tegen iemand is behoorlijk oldschool: stuur eens een kaartje! De apology moet je zelf natuurlijk nog neerpennen, maar wat het design van je kaart betreft hebben we wél een tip: de humor van Kaart Blanche werkt altijd!  

Als de situatie om iets serieuzers vraagt, kies dan voor bloemen. Om te tonen dat je spijt langer duurt dan de bloei van een boeket, kan je bij Bloomon terecht. Zo herinner je de ander er wekelijks/tweewekelijks/maandelijks (schrappen wat niet past) aan dat je het écht wel goed meent.  

Flowers say I'm sorry, but Chanel says I've learned my lesson. Om echt voor de rest van je leven op een goed blaadje te staan bij de ander moet je misschien iets dieper in de buidel tasten, je krijgt er wel een garantie op eeuwige vriendschap bij.  

National Kiss and Make Up Day
7
Foto © Labellov
National Kiss and Make Up Day
7
Foto © Chanel via Ici Paris XL

Eens de excuses goed zijn overgebracht en de rest van het vergevingsproces kan worden ingezet, it's time to hug it out! Overbrug afstanden of awkward momenten met mensen die niet graag knuffelen met thee. Dat wordt niet voor niets a hug in a mug genoemd! De Natural Tea Blossom van Or-Tea vormt bovendien nog eens een bloemetje in je glas.

National Kiss and Make Up Day
7
Foto © Mi Magazine
National Kiss and Make Up Day
7
Foto © Life is short, buy the makeup

De laatste bijleg-stap wordt door Kary Perry heel duidelijk beschreven in Hot 'n Cold: 'We fight, we break up, we kiss, we make up'. Bereid je lippen voor op een very intense kussessie met de Stila Stay All Day Liquid Lipstick, een lippenstift die belooft 100% kusproof te zijn.  

25.08.2016
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten