0

Nathalie Vleeschouwer, meer dan 1 vrouw

F
News

5
30.05.2015
Geschreven door Nathalie Vleeschouwer

Doordat de collectie mijn naam draagt, blijft het team erachter vaak onzichtbaar.

Doordat de collectie mijn naam draagt, blijft het team erachter vaak onzichtbaar. Want laat 1 ding duidelijk zijn, de collectie Nathalie Vleeschouwer wordt door vele handen gedragen.

Hetzelfde team maakt ook de Fragile-collectie mogelijk. Ik zet ze vandaag graag eens in de spotlight. Op de bureau is het een leuke bende vrouwen van 25 tot 52 jaar, de meesten werken hier al heel lang.

Door de mix van leeftijden is er altijd van alles aan de hand: een nieuwe baby, een nieuw lief, een zoon die afstudeert … Er staat dan ook geregeld een stuk taart op tafel!

Voor de ontwerpen word ik bijgestaan door Marisa en Bele. Deze twee Duitse creatievelingen leerden elkaar kennen op de Modeacademie. Marisa geeft op vrijdag trouwens nu zelf al een tijd les aan de modestudenten op de Academie. Bele volgt sinds kort ook de productie op en bewaakt op die manier de haalbaarheid van onze ontwerpen.

Nathalie Vleeschouwer = meer dan 1 vrouw
5
Foto © Nathalie Vleeschouwer

Alle ontwerpen worden vervolgens tot patronen uitgewerkt door An, een onmisbare schakel in ons team, want de goede pasvorm is een van onze grote troeven! Maya is onze breigoedexpert, maar ondersteunt evengoed vele andere creatieve en praktische taken zoals de opbouw van etalages, organisatie van de stockverkopen ...

Nathalie Vleeschouwer = meer dan 1 vrouw
5
Foto © Nathalie Vleeschouwer

De verkoop nationaal en internationaal aan winkeliers is in handen van Eveline en Suzan. Eveline cruiset het hele land af voor klantenbezoeken en prospectie en is dus veel op de baan. Suzan zit vaker achter haar (gsm)scherm, want onze jongste werkneemster doet ook de sociale media en communicatie.

Voor de verwerking van tekst en beeld tot mooie nieuwsbrieven, catalogi enzovoorts zorgt grafisch vormgeefster Katrien. Ze werkt hier zogezegd halftijds, maar vaak moeten we voltijds beroep op haar doen… merci hiervoor Katrien!

Nathalie Vleeschouwer = meer dan 1 vrouw
5
Foto © Nathalie Vleeschouwer

De financiële opvolging vertrouw ik toe aan Rilana en Kristine, al volg ik zelf de cijfers graag van dichtbij op, ik heb de touwtjes van mijn onderneming graag goed in handen.

De werkvloer wordt aangevoerd door Geertje, al meer dan 10 jaar een trouwe rechterhand. Geloof me, zoveel mensen bijeen zorgt voor veel vragen en taken, gaande van verlofdagen regelen tot evaluatiegesprekken.

Minstens even belangrijk zijn de (enige) mannen in ons magazijn. Nico en Peter zorgen ervoor dat alle winkels netjes op tijd hun goederen aankrijgen en doen ook alle praktische voorbereidingen voor de stock- en stofverkopen.

Onze 3de man is Gerald, onze handy man. Een lamp kapot, een beursstand die moet opgebouwd worden en nieuwe winkel die moet ingericht worden, Gerald doet het allemaal.

Ook Jo, onze IT-man, is onmisbaar. Ik hoef niet uit te leggen dat zoveel (vrouw)volk samen soms voor de nodige computerproblemen zorgt? Hij verdient ook de titel van trouwste werknemer, want Jo is ondertussen al bijna 20 jaar in dienst!

Nathalie Vleeschouwer = meer dan 1 vrouw
5
Foto © Nathalie Vleeschouwer

Uiteindelijk worden de collecties in onze winkels verkocht door een fantastisch verkoopsteam, aangestuurd door Lieve. Zij zijn het direct contact met de klant en dus heel belangrijk voor de klant en voor feedback naar mij! Bedankt Maya, Barbara, Stephanie, Carine, Jamilla, Nancy, An, Mieke, Karen, Jenny en alle enthousiaste jobstudenten voor jullie inzet!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten