0

Nail Trends

B
Nails / News / News

14

De fashion weeks brengen ons niet alleen de laatste trends op vlak van kledij, shoes en handbags, ook de nagels van de models worden onder handen genomen.

De bubble nails oftewel hump nails die afgelopen zomer opmars maakten – die ons vooral énorm onpraktisch leken – laten we komende herfst en winter achter ons.

Het praktische krijgt opnieuw de bovenhand want de korte, rond gevijlde nagels die ook afgelopen lente en zomer hip waren, zijn terug van nooit echt weggeweest. Goed nieuws voor de nagelbijters onder ons!

De ronde vorm van de nagel geeft een chique en meer gesoftisticeerde uitstraling aan je look. 

Nail Trends
14
Foto © Fashionisers

Experimenteer ook met de glans op je nagels: deze winter kan je gaan van supermat tot hoogglans. Of combineer het door bijvoorbeeld een French manicure in een donkere kleur met een matte en hoogglans nagellak te combineren.

De gevorderden onder ons kunnen zich wagen aan experimentjes met kleine designs op de nagels in hoogglans. 

Nail Trends
14
Foto © Fashionisers

Qua kleuren werden er opnieuw opvallend veel grijs- en zwarttinten gespot op de catwalks. Fifty shades of grey is opnieuw een topper komende herfst en winter.

Blue manicures bleken ook erg in trek, van lichtblauw tot bijna zwart, matching the blue eye shadow trend op de catwalks.  Daarnaast zien we ook veel metallic kleuren en glitters. Je kan deze zowel voor feestjes als voor in de week reserveren! 

Dual tones maken ook hun intrede bij de nail art. Bij dual tone wordt de nagel in twee kleuren gelakt. De nagel boven en onder in een andere kleur is momenteel hot, maar experimenteren is niet verboden zodat je gerust ook andere verdelingen kunt maken.

Zwart en wit combineren is ook terug heel erg in. Je hoeft hierbij niet al te precies aan het werk te gaan, smeer er maar lustig op los!

Nail Trends
14
Foto © Fashionisers
Nail Trends
14
Foto © Fashionisers
Nail Trends
14
Foto © Fashionchick

Red nailpolish blijft dé klassieker op het gebied van nagellak, ook dit najaar. Geen kleur is zo klassiek en tijdloos wanneer het om nagellak gaat. Of het nu om donkerrood of lichter rood gaat, you can never go wrong with red!

M.A.C. Cosmetics heeft in de najaarscollectie een heel aantal mooie, rode kleuren in hun assortiment.

Nail Trends
14
Foto © Mac Cosmetics
Nail Trends
14
Foto © Mac Cosmetics
Nail Trends
14
Foto © Mac Cosmetics
Nail Trends
14
Foto © Mac Cosmetics

OPI lanceert dit najaar een collectie geïnspireerd op de exuberante barokwereld van de Italiaanse stad Venetië. 15 kleuren, van romantisch rood tot koningsblauw en andere dramatische donkere kleuren moeten de Italiaanse visie op extravagantie in de verf zetten.

Nail Trends
14
Foto © Chicprofile
Nail Trends
14
Foto © Chicprofile
Nail Trends
14
Foto © Chicprofile

Essie kiest voor fellere kleuren in haar najaarscollectie, die gebaseerd is op rock&roll. Van Leggy Legend tot Beil Bottom Blues, I love them all!

Nail Trends
14
Foto © Esmeelifestyle

Genoeg tips om de wintermaanden te doorstaan, zou ik zo denken. Experimenteer er dus maar op los en ontdek de nail artist in jezelf!

11.10.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten