1

Naar een festival in de regen

F
Wishlist

Laten we hopen dat je dit artikel niet nodig zult hebben deze zomer, maar laat ons eerlijk zijn ... waarschijnlijk wel. Regen wil niet onmiddellijk zeggen dat je festival verpest is natuurlijk.

Het kan zelfs gewoon betekenen dat je er extra fashionable kan uitzien op je favoriete festival. Want meer regen, is meer kleren en dus ook meer fun!

Regenjas

Een regenjas is altijd handig om bij te hebben in onze mooie land. Voor je het weet, worden al die zonnestralen onderbroken door een bui van jewelste. Gelukkig zijn regenjassen niet langer vergeten door onze favoriete ontwerpers. Je scoort dit seizoen sowieso de regenjas van je dromen.

Laarsjes

Ook al schijnt het zonnetje niet, toch kan je nog altijd stralen met die poezelige voeten van je. Caoutchouc laarzen hoeven helemaal niet groen te zijn, al is daar helemaal niets mis mee. Je kan ook gaan voor een hele leuke print waarmee je sowieso scoort tijdens de festivals.

Paraplu

We zien paraplu’s misschien niet onmiddellijk als ons favoriete accessoire, toch kunnen ze je outfit helemaal af maken. Met een klassieke zwarte paraplu doe je zeker niets mis en het kan heel erg stijlvol zijn! Het kan ook subtiel wat edgier, door bijvoorbeeld een speciaal handvat.

Make-up

Don’t be fooled en loop er niet bij als een panda. Als je make-up waterproof is, dan heb jij al een zorg minder als het aan het gieten is. Een goede settingspray kan vaak wonderen doen, maar je kiest toch best voor aangepaste producten. Of je gaat make-uploos natuurlijk, dan heb je helemaal geen zorgen. 

Haar

We willen liever geen kroezelhaar krijgen tijdens een festival. Regen kan echt vreemde dingen doen met je coupe. Je kan het eenvoudig oplossen met bijvoorbeeld een hoedje of een pet. Op deze manier hoef je je helemaal geen zorgen te maken over je kapsel! Dat is trouwens ook perfect als je haar wat vettig wordt tijdens al dat feesten.

Laat je dus niet doen door de weergoden, a little rain never killed nobody.

02.08.2016
Geschreven door Laura De SmetBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo