0

Naar deze shows kijken we uit op de FW's

F
News

13

De Fashion Weeks komen er nu echt aan. Hier vind je de beste shows van vorig jaar, en waar wij dit jaar naar uitkijken!

De Fashion Week van New York gaat dit jaar van start op donderdag 11 februari 2016 en heeft weer enkele grote namen op de planning staan. Zo kunnen we onder andere de nieuwe collecties van Calvin Klein en DKNY verwachten, maar ook Anna Sui staat op het programma.  

New York Fashion Week 2015 - Calvin Klein

Calvin 2015
13
Foto © Vogue
Calvin Klein 2015
13
Foto © Vogue
Calvin Klein 2015
13
Foto © Vogue

Calvin Klein trakteerde ons vorig jaar op een collectie vol zwarte rokken, jassen en jurken. Hoewel het een donkere collectie was, werden wij er enorm blij van. Wij zijn vooral benieuwd of Calvin Klein dit jaar opnieuw voor zwarte kledingstukken gaat, of als ze eens iets anders gaan proberen.

Wij kijken daarnaast ook uit naar de collecties van Alexander Wang en Diane von Furstenberg, die ons ook elk jaar opnieuw verrassen.

Londen Fashion Week 2015 - Burberry Prorsum

Burberry Fashion Week Londen 2015
13
Foto © Anibundel
Burberry Fashion Week Londen 2015
13
Foto © the skinny beep
Burberry Fashion Week Londen 2015
13
Foto © Hydrogen

Na alle modeshows in New York trekken we door naar Londen vanaf vrijdag 19 februari 2016. De show die in het oog sprong was ongetwijfeld die van Burberry Prorsum. In de collectie van Burberry zagen we dat geel het kleur du moment was. Soms alleen, maar meestal in combinatie met zwart of wit, waar geel een accentkleur wordt.

Wij zijn al benieuwd wat Burberry dit jaar in petto heeft. Wij zijn ook benieuwd naar de shows van Vivienne Westwood en Mulberry.

Milaan Fashion Week 2015 - Moschino

Moschino tijdens de Fashion Week 2015
13
Foto © Elle
Moschino tijdens de Milaan Fashion Week 2015
13
Foto © Elle
Moschino tijdens Milaan Fashion Week 2015
13
Foto © Elle

Onze voorlaatste stop maken we in Milaan waar we vanaf woensdag 24 februari 2016 terechtkunnen voor alle nieuwste fashion items. Vorig jaar was zorgde Moschino voor de opvallendste show: van Barbie naar de Looney Tunes, Jeremy Scott houdt van nostalgie. In zijn Moschino-collectie van 2015, die hij tijdens Milaan Fashion Week showde, bracht hij een ode aan Bugs Bunny en dat werd tot in de kleinste details doorgevoerd door munitiegordels en explosieprints. Ook de Moschino Ready-to-Bear was vertegenwoordigd op de catwalk.

Benieuwd wat Milaan dit jaar in petto heeft voor ons!

Parijs

Fashion Week Parijs 2015 Louis Vuitton
13
Foto © Graveravens
Fashion Week 2015 Louis Vuitton
13
Foto © Guim
Fashion Week 2015 Parijs Louis Vuitton
13
Foto © Eonline

Afsluiten in stijl doen we natuurlijk in Parijs vanaf dinsdag 1 maart 2016. Luxemerk Louis Vuitton sloot vorig jaar traditiegetrouw de Fashion Week af. De locatie was het futuristische Fondation Louis Vuitton, middenin de bossen. Alle ogen waren gericht op deze show en volgens de meeste fashionista's heeft Louis Vuitton ruim alle andere shows overtroffen.

Ook dit jaar is Louis Vuitton één van de afsluiters op de Fashion Week in Parijs, can't wait!

09.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten