0

My final Belmodo-words

F
News

12
28.11.2015
Geschreven door Jon The Gold

Liefste Belmodo vrienden, dit is jammer genoeg m'n laatste artikel als Belmodo guest editor...

Ik hoop dat jullie het tof vonden om mijn Antwerpse avonturen te lezen want ik was alleszins super content om ze met jullie te kunnen delen. Als afsluiter deel ik met alle plezier een zéér speciale shoot.

27
12
Foto © Belmodo

Als ambassadeur van de Extended Line van Minimum heb ik een selectie gemaakt van mijn favoriete items uit de Herfst/Winter collectie. Het plan was om er uiteindelijk een eigen digital lookbook van te maken. Dankzij Hotel O is mijn droomvisie volledig waargekomen. De mix tussen een vintage en moderne interieur en de fabulous fashion made it picture perfect.

16
12
Foto © Belmodo
7
12
Foto © Belmodo
24
12
Foto © Belmodo
52
12
Foto © Belmodo
41
12
Foto © Belmodo
63
12
Foto © Belmodo
64
12
Foto © Belmodo
89
12
Foto © Belmodo

De  fotoserie is very special to me omdat ik mezelf echt heb gepusht. Meer emotie leggen in mijn gezichtsuitdrukking was hier de challenge. De fotografe Sofia Dosantos heeft me daarbij echt ongelooflijk goed geholpen.

25
12
Foto © Belmodo

Sofia is naast fotografe ook een studente bij International Academy of Film & Television of kortweg IAFT. Hier wordt het overbrengen van emoties via camera hen ook effectief aangeleerd. Op een bepaald moment riep ze: “Give me sadNow be powerfullShow me sexyAct roughBe peacefull! Ooooh, show me rough again!”

Klinkt vreemd als je zoiets voor het eerst meemaakt maar zo leren zij het effectief ook op school. And boy, did it work! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik elke dag iets nieuws kan en mag bijleren. Following directions van een creatieve pro is daar 1 van. Thanks Sofie!

37
12
Foto © Belmodo

Little side note: Minimum is ook één van de sponsors voor mijn designer collab met Double Stitched! FYI: Jullie zijn trouwens allemaal welkom op de launch! De collectie bestaat uit een set van mannenaccessoires: de MR. JON leren laptop-tas en de MR. JON leren kaarthouder.

De leren items zijn handmade in Antwerp en zéér gelimiteerd; er worden enkel 8 stuks gemaakt. 

Dus, ik verwacht ieder van jullie op the launch party! We kunnen over everything fashion en natuurlijk ook Belmodo praten. Yes? Yes!

  • Wanneer? Donderdag 3 december 2015
  • Waar? Kronenburgstraat 90, 2000 Antwerpen
  • RSVP via Facebook

See you there!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten