0

My Favo: Aesop Rosehip Seed Lip Cream

B
Skin care

4

Ik houd van felle lippenstift, maar dat betekent wel dat ik mijn lippen goed moet verzorgen. Met de Aesop Rosehip Seed Lip Cream, bijvoorbeeld.

Ik mag dan wel verslaafd zijn aan all things beauty en er vaak over schrijven, als het op make-up aankomt, ben ik eigenlijk nogal low maintenance. BB-cream of foundation, transparante setting powder en bronzer zijn mijn go-to make-up products. En als ik al iets in de verf zet, zijn het mijn lippen. A touch of berry of vintagerood, et voilà: instant va-va-voom!

 Aesop Rosehip Seed Lip Cream
4
Foto © Semantics of Style

Maar daarvoor moeten je lippen wel echt in perfecte staat zijn. Mijn Favoriete Kleur Aller Tijden, Chanel Lune Rousse, is donker genoeg om velletjes te camoufleren, maar elke andere kleur is helaas a big no-no op droge lippen. Tijd dus om die droge lippen de wereld uit te helpen. De mogelijkheden zijn legio: van Labello over Rosebud Salve tot Kiehl’s Lip Balm #1, I tried them all. Stuk voor stuk uitstekende lippenbalsems, daar niet van: sommige zijn uitgegroeid tot absolute beauty favorites.

Aesop Rosehip Seed Lip Cream
4
Foto © Pinterest

Maar een lippenbalsem voor onder lipstick, daar zijn meerdere vereisten voor. Hij moet goed hydrateren en zorgen voor zachte lippen, maar mag absoluut niet vet zijn (anders glijdt je lipstick er zo af) en moet ook snel in de huid doordringen (liefst in de tijd dat het me kost om foundation, bronzer of setting powder aan te brengen). En believe me, er zijn er maar weinig die aan al deze voorwaarden voldoen. Maar Aesops Rosehip Seed Lip Cream slaagt echter met glans. De vederlichte formule met onder meer rozenbottelzaadextract en vitamine E is - zoals de naam doet vermoeden - meer een crème dan een balsem, maar maakt je lippen heerlijk zacht en lipstick-ready.

Aesop Rosehip Seed Lip Cream
4
Foto © Mostly Sunny

De crème is bovendien niet vettig en ruikt nog aangenaam op de koop toe. De formule is natuurlijk en bevat geen siliconen, noch parabenen, en komt in een handig knijptubetje: perfect voor on the go. Een vaste waarde in mijn handtas, en ideaal in combinatie met Bobbi Browns Art Stick!

02.09.2015
Geschreven door Kora-Lee LustWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten