0

Must visit: Marie-Stella-Maris

B
Skin care

4
20.09.2015
Geschreven door Nanja Massy

"Toegang tot drinkwater voor iedereen, wereldwijd.” Samen kunnen wij het verschil maken. En als we dan nog eens wat productjes kunnen scoren, so be it!

Als je van plan bent om een citytrip te maken naar Amsterdam, spring dan zeker eens binnen bij Marie-Stella-Maris. Niet alleen om hun prachtige store te bewonderen, maar ook om hun aanbod van natuurlijke verzorgingsproducten te testen en hun natuurlijk mineraalwater te proeven. Bij elke aankoop help je wereldwijd de toegang tot drinkbaar water te vergroten.

Marie - Stella - Maris
4
Foto © Nanja Massy

Toen ik voor het eerst hun flagship store bezocht in Amsterdam, aan de gezellige 'Negenstraatjes', kon ik er mijn ogen de kost blijven geven. Een prachtige winkel, met altijd een fleurig boeket bloemen dat perfect past bij de look van de winkel en de strakke zwart-wit verpakking van de producten. 

Marie - Stella - Maris
4
Foto © Nanja Massy

Patrick Munsters, oud creatief directeur van Scotch & Soda is het brain achter dit geweldige concept. Water en hygiëne zijn de basiselementen achter Marie-Stella-Maris. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van schoon drinkwater, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan sanitaire voorzieningen en hygiëne.

Deze 2 elementen inspireerden hen in 2014 om naast hun natuurlijk mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden. De verzorgingsproducten bieden een volledig gamma aan voor gezicht, lichaam en haar. Zelf ben ik vooral fan van hun huisparfum. Heerlijk! Die is sinds kort in een nieuw jasje gestoken met een veel handigere verstuiver. 

Marie - Stella - Maris
4
Foto © Illustratie door Charlotte Claesen

Je kan in de shop terecht om er hun hele gamma te ontdekken en waar een specialist je mee op ontdekkingstocht neemt. Krijg je dorst van al dat testen en ruiken, in de kelder van de store spot je een gezellig café waar je hun natuurlijk mineraalwater kan proeven & kopen. 

Kom je niet meteen in Amsterdam? Ze hebben gelukkig ook een online shop, snel en makkelijk.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten