0

Must-have: summer gadgets

F
Wishlist

4

Summer is (finally) in full effect! Maar welke gadgets heb je nu zeker nodig om deze zomer door te komen en welke gadgets maken het gewoon allemaal

Summer is (finally) in full effect!

Maar welke gadgets heb je nu zeker nodig om deze zomer door te komen en welke gadgets maken het gewoon allemaal (nog) wat leuker? Wij geven een overzicht van de nieuwste goodies én halen enkele oude bekenden boven. 

UE ROLL

Belmodo-gadget
4
Foto © UE ROLL

Muziek maakt altijd alles wat gezelliger en portable speakers zijn al eventjes “het van het”. De UE ROLL is handig want hij past echt overal op. Hij ziet er ook nog eens leuk uit en is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en motieven! De UE ROLL kan je dus gebruiken op de camping van een festival, wanneer je gaat surfen and so much more

HTC RE Handheld Companion-camera

RE_handheld_camera
4
Foto © HTC Blog

Waar muziek is, is er ook beeld. De HTC RE Handheld Companion-camera is een hele kleine camera wat handig is en dus heel gebruiksvriendelijk. Doordat de camera zo compact is, neem je hem makkelijk mee op reis. Oh en wist je dat je tot 1 meter onder water kon filmen en foto’s maken? Je kan de foto’s dan meteen streamen naar je telefoon en ze daar bewerken.

USB battery pack

We houden allemaal van smartphones, maar het batterijleven is niet altijd even geweldig. Vergeet dus zeker niet om een “USB battery pack” aan te schaffen! Zo kan je meerdere toestellen, denk aan je tablet en je camera, samen heropladen while you’re on the road! Er zijn er heel wat verkrijgbaar, dus het is een kwestie van keuzes maken.

GoPro

goprohero4session
4
Foto © GoPro Facebook

Last but not least, de gekende GoPro! Ga je deze zomer duiken of ben je iemand die van plan is om wilde advonturen mee te maken? Dan is een GoPro niet te missen. Met deze camera kan je tot 40 meter onder water filmen en foto’s maken.

Verder zijn er heel veel accesoires te koop die ervoor zorgen dat je, je GoPro echt overal kan meenenemen. GoPro lanceert trouwens op zondag 12 juli 2015 de nieuwe Hero 4 Session, een piepkleine camera die je zelfs nog mee kan nemen tot 10 meter onder het water! 

Make your summer a tad easier and a lot more fun. Met deze gadgets moet dat zeker lukken!

10.07.2015
Geschreven door Naomi VangestelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten